Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Zeeland

Als betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Zeeland met direct contact met de opdrachtgever weet CSU zich al jarenlang dé specialist op het gebied van reiniging te noemen. Iedere dag gaan duizenden schoonmakers van ons reinigingsbedrijf aan het werk om bij talrijke bedrijven en instellingen in Nederland schoon te maken. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons schoonmaakbedrijf in Zeeland voor een offerte op maat.

Schoonmaakbedrijf Zeeland levert reiniging op maat

U zoekt een ervaren schoonmaakbedrijf in Zeeland dat specialistisch vloeronderhoud uitvoert in de scholengemeenschap tijdens de vakantie? Of u heeft een reinigingsbedrijf nodig dat de glasbewassing verzorgt van uw bedrijfspand? Ons schoonmaakbedrijf in Zeeland beschikt over allerlei specialismen op het gebied van reiniging. Zo voeren wij naast reguliere reiniging onder meer gevel– en graffitireiniging, computerreiniging en dieptereiniging uit. Wij maken met u een plan van aanpak zodat reiniging op maat wordt afgeleverd. Uw wensen en behoeften staan bij ons schoonmaakbedrijf in Zeeland centraal.

Schoonmaakbedrijf Zeeland gericht op innovatie

Snelle en effectieve reiniging is voor CSU belangrijk. Daarom houden wij voortdurend een oog op innovatieve schoonmaaktechnieken die de reiniging nóg beter maken. Deze nieuwe technieken zijn niet alleen voordeliger en efficiënter, maar veelal ook beter voor het milieu. Zo draagt u ook uw steentje bij aan een duurzame samenleving.

Direct een offerte aanvragen voor ons schoonmaakbedrijf Zeeland

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Zeeland dat alert en persoonsgericht is? CSU gaat graag voor u aan de slag, van Middelburg tot Goes, van Vlissingen tot Zierikzee. Dankzij onze vestigingen in heel Nederland kunnen wij onze schoonmakers flexibel op iedere locatie inzetten. Daarnaast is reinigen buiten kantoortijden, bijvoorbeeld gedurende de avond of in de weekenden, geen enkel punt. Benieuwd wat de tarieven van ons schoonmaakbedrijf in Zeeland zijn? Vraag dan meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

hostess_001

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Fernand Drijgers helpt u graag verder.
Bel of mail naar 010-4322000 / zuidwest@csu.nl