Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Maastricht

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Maastricht dat jouw kantoor of bedrijfspand optimaal reinigt? CSU behoort tot een van de beste schoonmaakbedrijven in Maastricht. Met een uitgebreide expertise op het gebied van reiniging creëren de gecertificeerde schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf in Maastricht een schoonmaakplan op maat. Van hotels tot het mkb, van zorginstellingen tot scholen; geen uitdaging is voor onze schoonmakers in Maastricht te groot. Benieuwd wat het tarief van een schoonmaker in Maastricht is? Vraag meteen meer informatie aan of ontvang een offerte op maat.

Ik zoek een schoonmaakbedrijf in Maastricht

Een frisse en hygiënische werkplek leidt tot meer productiviteit op de werkvloer, meer werkgeluk voor jouw werknemers en minder ziektes onder het personeel. Daarnaast geeft een schoon en opgeruimd kantoor een prachtig visitekaartje aan bezoekers, cliënten en gasten. Onze schoonmakers in Maastricht werken met een hands-on mentaliteit en zijn klantgericht, alert en altijd op zoek naar innovatie. Naast het schoonmaakbedrijf in Maastricht beschikt CSU over vestigingen in heel Nederland, zodat er altijd een schoonmaker bij jou aan de slag kan.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Maastricht alleen

Jij als klant tevreden stellen staat bij CSU centraal. Onze schoonmaker in Maastricht stelt daarom samen met jou een schoonmaakplan op maat op, waarin onder andere de reinigingsmethode en -frequentie worden vastgelegd. Ook kunnen er afspraken worden gemaakt om ’s avonds of in het weekend schoon te maken. Naast reguliere reiniging biedt CSU ook allerlei mogelijkheden voor specialistische schoonmaak. Voorbeelden hiervan zijn:

glasbewassing
specialistisch vloeronderhoud
dieptereiniging
– computerreiniging
gevelreiniging
graffitireiniging

Vraag direct een offerte aan voor een schoonmaakbedrijf in Maastricht

Je zoekt een schoonmaakster in Maastricht die gebruikmaakt van de laatste schoonmaaktechnieken, met een persoonlijke benadering werkt en korte lijnen hanteert? CSU behoort tot de beste schoonmaakbedrijven van Maastricht. Vraag vandaag een offerte aan voor een persoonlijk advies.

kantoor-leestafel-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.
Bel of mail naar 040-2661866 / zuid@csu.nl