Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Sneek

Een schone werkplek creëert maximale productiviteit, minimaal ziekteverzuim en optimaal werkgeluk. Bovendien geeft u met een hygiënisch fris bedrijfspand een perfecte eerste indruk af aan bezoekers en cliënten. Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Sneek dat uw kantoor vakkundig reinigt? Al meer dan 50 jaar is CSU een betrouwbare schoonmaakpartner voor grote en kleine ondernemingen. Met vestigingen in heel Nederland is geen reinigingsproject voor ons te groot. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Sneek levert reiniging op maat

Van ramen wassen tot specialistisch vloeronderhoud, ons schoonmaakbedrijf in Sneek levert een passende service die bij uw wensen past. Ons team van getrainde schoonmakers maakt met u heldere afspraken over hoe de schoonmaak eruit komt te zien. Binnen het schoonmaakplan staat onder meer de reinigingsmethode en -frequentie vermeld. Uiteraard houden we geregeld controles om de voortgang van de schoonmaak te controleren en passen we indien nodig de reiniging aan. Klantbeleving staat dan ook bij ons schoonmaakbedrijf in Sneek centraal.

Schoonmaakbedrijf in Sneek gericht op innovatie

De ontwikkelingen in de facilitaire wereld op technologisch gebied gaan snel. Ons schoonmaakbedrijf in Sneek houdt dan ook de voortdurende innovaties binnen de schoonmaakbranche in het oog. Met talrijke vernieuwingen hebben wij de schoonmaak en hygiëne bij onze opdrachtgevers in verschillende sectoren kunnen verbeteren. Wij denken met u mee en ontwikkelen de beste oplossingen om uw bedrijfspand zo duurzaam en veilig mogelijk schoon te maken voor uw personeel en bezoekers.

Vraag een offerte op maat aan bij ons schoonmaakbedrijf in Sneek

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Sneek dat alert, klantgericht en zorgvuldig werkt? Dan is CSU uw perfecte schoonmaakpartner. Van hotels tot zorginstellingen, van de industriële sector tot scholen; iedere dag zijn duizenden schoonmakers van CSU in heel Nederland aan het werk om een schone werkplek te verzorgen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Rene Clermonts helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-20600706 / noordoost@csu.nl