Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Digitalisering in de zorg

De zorgsector is voortdurend in ontwikkeling. Digitalisering in de zorg is hier een prachtig voorbeeld van. Continu zet je je als zorginstelling, verpleeghuis of ziekenhuis in om het zorgproces ook voor de toekomst soepel te laten verlopen. De digitalisering van de gezondheidszorg draagt hieraan bij. Dankzij onze ervaring op het gebied van innovatie ondersteunen we je graag bij deze uitdagingen.

Wat betekent digitalisering in de zorg?

Digitalisering van de zorg heeft betrekking op alle digitale mogelijkheden die je kunt inzetten om optimale en doeltreffende zorg te kunnen leveren. Digitalisering in de gezondheidszorg gaat niet alleen over zorg aan de patiënten, maar ook over hoe je de organisatie binnen de zorg neerzet en data vastlegt. Voorbeelden van digitalisering van de zorg zijn onder andere online consultaties van huisartsen met specialisten, opslaan van medische gegevens in een database of digitale instrumenten en apps om een chronische aandoening te monitoren.

Voordelen van digitalisering in de gezondheidszorg

Digitalisering van de zorg heeft meerdere voordelen. Zo bespaart digitale zorg veel tijd, bijvoorbeeld doordat patiënten eenvoudig zelf online een afspraak maken met de zorgverlener. Daarnaast kunnen zorgverleners met een digitaal zorgdossier doelmatiger en sneller de juiste behandeling geven en doorverwijzen naar een andere specialist. Dit voorkomt fouten op de werkvloer. Bovendien zorgt digitalisering van de gezondheidszorg voor minder administratieve lasten. Zo blijft er meer tijd over om daadwerkelijk zorg te verlenen aan patiënten.

Scherper, slimmer en schoner met digitale zorg

De zorgomgeving iedere dag beter maken door innovatie. Daar is waar CSU voor staat. Met scherpe, slimme en schone oplossingen denken wij proactief met je mee om digitalisering in de zorg ook in jouw zorginstelling voor elkaar te krijgen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor jou en de mensen om je heen kunnen betekenen of vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

schoonmaak-zorg

Contact 

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl