Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Een schone werkomgeving verhoogt de productiviteit en het werkplezier. Maar vergeet ook niet dat het bedrijfspand het visitekaartje van jouw organisatie is. Jouw bedrijf dient er dan ook schoon en goed verzorgd uit te zien. Jij houdt je bezig met ondernemen en ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch zorgt ervoor dat alles weer spic en span is en blijft. Voor de schoonmaak in Den Bosch schakel je CSU in. CSU is dé facilitaire innovator en adviseert jou graag over de mogelijkheden. Wil je weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Den Bosch

CSU is niet alleen een schoonmaakbedrijf in Den Bosch met schoonmaaksters in Den Bosch. Verspreid over het hele land zijn er vestigingen te vinden. Hierdoor kan CSU door heel Nederland werkzaamheden verrichten. Onze schoonmakers staan voor je klaar om de dagelijkse schoonmaak voor jou uit te voeren. CSU is meer dan een schoonmaakbedrijf, we zijn namelijk dé facilitaire innovator binnen de schoonmaakbranche. Met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie onderzoeken wij de weg naar vernieuwing in facilitair management van toonaangevende organisaties. In dit rapport zie je hoe de facilitaire markt zich beweegt. 

Geen klus te moeilijk voor ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Wanneer je op zoek gaat naar een schoonmaakbedrijf in Den Bosch, dan zoek je toch ook een partij die net zoveel passie in jouw bedrijf steekt als jezelf? CSU heeft een vooruitstrevende manier van werken, met een persoonlijke benadering. Of het nu gaat om de zakelijke dienstverlening, schoonmaakwerkzaamheden in de zorg of hotels, CSU heeft de kennis en vaardigheden in huis. Wij bespreken graag met jou wat je nodig hebt en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de kosten van een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bij CSU is er geen sprake van een standaard prijs. Wij weten als geen ander dat ieder gebouw anders is. Daarnaast zijn jouw behoeften wellicht heel anders dan die van jouw collega’s. Wij komen dan ook graag bij je langs om de situatie op te nemen. Op basis daarvan maken wij een persoonlijke offerte voor je op. Wil jij ook zo’n persoonlijke offerte? Neem dan contact met ons op.

Je kunt ook bij ons terecht voor:

Contact