Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Een schone werkomgeving verhoogt de productiviteit en het werkplezier. Maar vergeet ook niet dat het bedrijfspand het visitekaartje van uw organisatie is. Uw bedrijf dient er dan ook schoon en goed verzorgd uit te zien. U houdt zich bezig met ondernemen en ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch zorgt ervoor dat alles weer spic en span is en blijft. Voor de schoonmaak in Den Bosch schakelt u CSU in. CSU is dé facilitaire innovator en adviseert u graag over de mogelijkheden. Wilt u weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Den Bosch

CSU is niet alleen een schoonmaakbedrijf in Den Bosch met schoonmaaksters in Den Bosch. Verspreid over het hele land zijn er vestigingen te vinden. Hierdoor kan CSU door heel Nederland werkzaamheden verrichten. Onze schoonmakers staan voor u klaar om de dagelijkse schoonmaak voor u uit te voeren. CSU is meer dan een schoonmaakbedrijf, we zijn namelijk dé facilitaire innovator binnen de schoonmaakbranche. Met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie onderzoeken wij de weg naar vernieuwing in facilitair management van toonaangevende organisaties. In dit rapport ziet u hoe de facilitaire markt zich beweegt. 

Geen klus te moeilijk voor ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Wanneer u op zoek gaat naar een schoonmaakbedrijf in Den Bosch, dan zoekt u toch ook een partij die net zoveel passie in uw bedrijf steekt als uzelf? CSU heeft een vooruitstrevende manier van werken, met een persoonlijke benadering. Of het nu gaat om de zakelijke dienstverlening, schoonmaakwerkzaamheden in de zorg of hotels, CSU heeft de kennis en vaardigheden in huis. Wij bespreken graag met u wat u nodig heeft en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kosten van een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bij CSU is er geen sprake van een standaard prijs. Wij weten als geen ander dat ieder gebouw anders is. Daarnaast zijn uw behoeften wellicht heel anders dan die van uw collega’s. Wij komen dan ook graag bij u langs om de situatie op te nemen. Op basis daarvan maken wij een persoonlijke offerte voor u op. Wilt u ook zo’n persoonlijke offerte? Neem dan contact met ons op.

U kunt ook bij ons terecht voor Glazenwasser Den BoschGevelreiniging Den Bosch en Vloerreiniging Den Bosch.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-82095671 / zuid@csu.nl