Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakservice Amsterdam

Jij bent op zoek naar een schoonmaakservice in of in de buurt van Amsterdam met een scherpe dienstverlening. Je wilt ontzorgd worden en de focus leggen op het realiseren van je doelstellingen. CSU is alert, vooruitstrevend en klantgericht waarbij jouw behoeftes voorop staan. We maken graag een persoonlijke afspraak waarin we je wensen en behoeften bespreken, hierbij vragen we door tot duidelijk is wat nodig is. Vele organisaties gingen je voor en kozen hiermee voor CSU’s excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang. Benieuwd naar onze schoonmaakservice Amsterdam? Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte op maat aan.

CSU voor een betrouwbare schoonmaakservice Amsterdam

Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij verkozen tot de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. CSU investeert succesvol in medewerkers, zodat onze gemotiveerde schoonmakers voor de schoonmaakservice Amsterdam vakwerk af kunnen leveren. Jouw bedrijfspand in Amsterdam maken we met onze slimme innovaties op een effectieve en efficiënte manier schoon. Of het nu gaat om overheidsinstellingen of horecagelegenheden; van zorginstellingen tot scholen, dagelijks leveren duizenden CSU schoonmaaksters de perfecte schoonmaakservice Amsterdam. Wij leveren schoonmaakservice op maat. De reinigingswijze en de frequentie van de schoonmaak voor onze schoonmaakservice Amsterdam bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. 

Wat kun je verwachten van schoonmaakservice Amsterdam?

CSU ondersteunt je zowel in de regulieren als periodieke werkzaamheden. Denk hierbij aan glasbewassing, graffiti- en gevelreiniging, dieptereiniging, computerreiniging en specialistisch vloeronderhoud. Met vestigingen door heel Nederland bieden naast schoonmaakservice Amsterdam, onze schoonmaakservice door heel Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie welke schoonmaakservice Amsterdam wij jou kunnen bieden.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij gaan graag voor je aan de slag! De schoonmaakservice Amsterdam gaat op een professionele manier te werk, en dat tegen een scherp tarief. Ontzorg ook jouw bedrijf, zodat jij je kan focussen op de kerntaken en doelstellingen. Wacht niet langer en vraag meteen een persoonlijk gesprek aan om te kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Via onderstaande button kun je direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen voor schoonmaakservice Amsterdam.

Je kunt ook bij ons terecht voor:

hogeschool-4-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.
Bel of mail naar 020 660 2000 / noordwest@csu.nl