Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Almelo

Jouw organisatie is waar je passie ligt. Dit wil je ook uitstralen naar jouw medewerkers, maar zeker ook naar jouw klanten toe. Daarom hecht je veel waarde aan een schoon en opgeruimd pand. CSU neemt jou graag de schoonmaak uit handen. Zoek je een schoonmaakbedrijf in Almelo, dan zit je bij ons goed. CSU maakt in heel Nederland schoon. Vraag een offerte aan voor een prijsopgave die voor jou op maat gemaakt is.

Een grensverleggend schoonmaakbedrijf in Almelo

CSU heeft vestigingen verspreid door heel Nederland. Wij zijn dan ook niet alleen uw schoonmaakbedrijf in Almelo. CSU maakt overal schoon, waar je ook zit. Wij hebben hierbij een vooruitstrevende werkwijze met een persoonlijke aanpak. Je hebt het voor het zeggen en jij bepaalt wat er moet gebeuren. Wij komen bij je langs om te bepalen wat ons aandeel daarin kan zijn.

Een uitgebreide dienstverlening

CSU heeft jarenlange ervaring met de dagelijkse schoonmaak in branches zoals het MKB, zorg- en onderwijsinstellingen en hotels. Wij zorgen ervoor dat onder andere kantoren, kamers, sanitair en de kantine blinkend schoon zijn. Jij bepaalt hierbij de frequentie van de dagelijkse schoonmaak. Daarnaast zijn er dingen binnen een bedrijfspand die wat minder vaak schoongemaakt hoeven te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gevel en de ramen. Ook voor dit periodieke onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag met onder andere:

dieptereiniging
– glasbewassing
specialistisch vloeronderhoud
– computerreiniging
graffitireiniging
gevelreiniging

Wacht niet langer en vraag direct een offerte aan

We komen graag bij je langs om de situatie ter plaatse op te nemen. Je wil vast weten wat de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Almelo zijn. Dit kunnen wij alleen inschatten door bij jou te komen kijken. Neem dan ook contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

bouwschoonmaak-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Margriet de Koning helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl