Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Almelo

Uw organisatie is waar uw passie ligt. Dit wilt u ook uitstralen naar uw medewerkers, maar zeker ook naar uw klanten toe. Daarom hecht u veel waarde aan een schoon en opgeruimd pand. CSU neemt u graag de schoonmaak uit handen. Zoekt u dan ook een schoonmaakbedrijf in Almelo, dan zit u bij ons goed. CSU maakt in heel Nederland schoon. Vraag een offerte aan voor een prijsopgave die voor u op maat gemaakt is.

Een grensverleggend schoonmaakbedrijf in Almelo

CSU heeft vestigingen verspreid door heel Nederland. Wij zijn dan ook niet alleen uw schoonmaakbedrijf in Almelo. CSU maakt overal schoon, waar u ook zit. Wij hebben hierbij een vooruitstrevende werkwijze met een persoonlijke aanpak. U heeft het voor het zeggen en u bepaalt wat er moet gebeuren. Wij komen bij u langs om te bepalen wat ons aandeel daarin kan zijn.

Een uitgebreide dienstverlening

CSU heeft jarenlange ervaring met de dagelijkse schoonmaak in branches zoals het MKB, zorg- en onderwijsinstellingen en hotels. Wij zorgen ervoor dat onder andere kantoren, kamers, sanitair en de kantine blinkend schoon zijn. U bepaalt hierbij de frequentie van de dagelijkse schoonmaak. Daarnaast zijn er dingen binnen een bedrijfspand die wat minder vaak schoongemaakt hoeven te worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de gevel en de ramen. Ook voor dit periodieke onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met onder andere dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Wacht niet langer en vraag direct een offerte aan

We komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse op te nemen. U wilt vast weten wat de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Almelo zijn. Dit kunnen wij alleen inschatten door bij u te komen kijken. Neem dan ook contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

bouwschoonmaak-x

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Tom Wijbenga helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22868773 / noordoost@csu.nl