Home > Innovatie

Innovatie

De facilitaire wereld verandert snel. En ook de technologische en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen staan niet stil. Daarom innoveren we onze dienstverlening proactief. Bruisend van innovaties voeren we continu vernieuwingen door in onze diensten. We kijken met een innovatieve blik naar onze positie op de markt, sociale componenten en onze organisatie.

We innoveren op allerlei terreinen. We investeren in het beste evenwicht tussen vakmanschap en technologische ontwikkelingen en nemen het voortouw in facilitaire samenwerking. Door de juiste samenwerking ontstaan immers de beste ideeën: innovatieve facilitaire oplossingen waar iedereen van profiteert.

Nationale benchmark | Facilitaire innovatie 2019
Hospitality en gastbeleving krijgen steeds meer ruimte en aandacht. Dat vraagt om vernieuwing, anders denken en om de slimme inzet van nieuwe technologie. Met de nationale benchmark Facilitaire Innovatie 2019 onderzoeken wij welke stappen toonaangevende organisaties nemen op het gebied van vernieuwing van het Facilitair Management.

Innovatie Award
CSU vindt het belangrijk om start-ups en jonge ondernemers een podium te geven om hun originele, innovatieve en impactvolle ideeën te delen. We lanceerden daarom in 2018 de CSU Innovatie Award; een kick-start naar succes.

Beste Idee
In 2018 lanceerden we tevens de innovatiewedstrijd Het beste schoonmaakidee van CSU. We vroegen onze medewerkers naar ideeën om het schoonmaakvak voor zichzelf en de collega’s beter, leuker of makkelijker te maken. We ontvingen ruim 100 ideeën. Een speciale werkgroep Innovatie bekeek alle ingezonden ideeën en maakte een selectie door alle ideeën punten te geven. Een van de winnende ideeën resulteerde in een praktisch en snel uitvoerbaar plan. Onlangs werd de eerste versie van de nieuwe werkwagen op foamwielen gelanceerd.

Innovatie events
We organiseren voor onze klanten en relaties verschillende evenementen op locatie. Zo organiseren we Innovatiedagen waarbij onze innovatieve partners hun innovaties delen met onze collega's én klanten. Bekijk hier de video van de laatste editie 'Tell me more'. Maar we doen meer. Zo organiseerden we als eerste schoonmaakbedrijf een Hackathon, waar design thinkers, data specialisten, studenten en startups zich bogen bogen over oplossingen voor huidige en toekomstige ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Bekijk hier de aftermovie van ‘Bright Future Hack’.

Contact
Meer weten over onze innovatieve dienstverlening? Neem gerust contact op met onze collega's van Innovatie via innovatie@csu.nl.  

 

Onze innovaties: