Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hogedrukreiniger

Ben jij op zoek naar een hogedrukreiniger om jouw bedrijfspand te reinigen? Vaak krijgt je niet het gewenste resultaat als je de schoonmaak zelf doet, daarnaast kun jij je tijd wel beter besteden. CSU neemt de schoonmaak voor je uit handen. Een hogedrukreiniger maakt zelfs lastig te verwijderen vuil schoon. CSU is de specialist die jou op dit gebied graag ontzorgt. Met onze kennis en deskundige vakmensen zorgen wij dat met de hogedrukreiniger grondig wordt schoongemaakt, zonder de ondergrond te beschadigen. Meer weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? In een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden op maat.

Hogedrukreiniger industrieel

Ook wanneer je op zoek bent naar een partij voor professionele industriële hogedrukreiniging, ben je bij CSU aan het juiste adres. Daarnaast is CSU in diverse andere vormen van reiniging dé specialist. Naast hogedrukreiniger industrieel verzorgen we ook jouw periodiek onderhoud. Waar je aan kunt denken is; computerreiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud of dieptereiniging. Door goede feedback en technische kwaliteits- en belevingsmetingen blijven we onze dienstverlening continu verbeteren. Zo weet je zeker dat de schoonmaak zichtbaar goed is geregeld en efficiënt uitgevoerd wordt.

Hogedrukreiniger professioneel

Jij vindt het belangrijk dat jouw bedrijfspand schoon en hygiënisch is. Dit bevordert de productiviteit en het werkgeluk van je personeel. Ook straalt een schoon en hygiënisch kantoor professionaliteit uit naar (potentiële) klanten, bezoekers en zakenrelaties. Maar heb jij ook al aan de buitenkant van je bedrijfspand gedacht? Denk hierbij aan de gevel, de entree, de stoep, de parkeerplaatsen, de parkeergarage en de complete bestrating. Dit is het visitekaartje van jouw bedrijf. CSU maakt met een hogedrukreiniger professioneel je bedrijf schoon. In een persoonlijk gesprek stellen we een plan van aanpak op om middels een hogedrukreiniger je pand naar jouw persoonlijke wensen schoon te maken. Jij kunt hierbij aangeven welke wensen je hebt.

Ontvang een offerte voor professionele hogedrukreiniger

Wil jij de trappenhuizen, bestrating of parkeergarages laten schoonspuiten door middel van hogedrukreiniger? Op het gebied van professionele hogedrukreiniging in heel Nederland is CSU jouw ideale partner. In een vrijblijvend gesprek kun je aangeven wat jij onder hoge druk wilt laten reinigen, dan gaan wij voor je aan de slag. Of vraag een offerte op maat aan.

dry-food-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.