Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hogedrukreiniger

Bent u op zoek naar een hogedrukreiniger om uw bedrijfspand te reinigen? Vaak krijgt u niet het gewenste resultaat als u de schoonmaak zelf doet, daarnaast kunt u uw tijd wel beter besteden. CSU neemt de schoonmaak voor u uit handen. Een hogedrukreiniger maakt zelfs lastig te verwijderen vuil schoon. CSU is de specialist die u op dit gebied graag ontzorgt. Met onze kennis en deskundige vakmensen zorgen wij dat met de hogedrukreiniger grondig wordt schoongemaakt, zonder de ondergrond te beschadigen. Meer weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? In een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden op maat.

Hogedrukreiniger industrieel

Ook wanneer u op zoek bent naar een partij voor professionele industriële hogedrukreiniging, bent u bij CSU aan het juiste adres. Daarnaast is CSU in diverse andere vormen van reiniging dé specialist. Naast hogedrukreiniger industrieel verzorgen we ook uw periodiek onderhoud. Waar u aan kunt denken is; computerreiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud of dieptereiniging. Door goede feedback en technische kwaliteits- en belevingsmetingen blijven we onze dienstverlening continu verbeteren. Zo weet u zeker dat de schoonmaak zichtbaar goed is geregeld en efficiënt uitgevoerd wordt.

Hogedrukreiniger professioneel

U vindt het belangrijk dat uw bedrijfspand schoon en hygiënisch is. Dit bevordert de productiviteit en het werkgeluk van uw personeel. Ook straalt een schoon en hygiënisch kantoor professionaliteit uit naar (potentiële) klanten, bezoekers en zakenrelaties. Maar heeft u ook al aan de buitenkant van uw bedrijfspand gedacht? Denk hierbij aan de gevel, de entree, de stoep, de parkeerplaatsen, de parkeergarage en de complete bestrating. Dit is het visitekaartje van uw bedrijf. CSU maakt met een hogedrukreiniger professioneel uw bedrijf schoon. In een persoonlijk gesprek stellen we een plan van aanpak op om middels een hogedrukreiniger uw pand naar uw persoonlijke wensen schoon te maken. U kunt hierbij aangeven welke wensen u heeft.

Ontvang een offerte voor professionele hogedrukreiniger

Wilt u de trappenhuizen, bestrating of parkeergarages laten schoonspuiten door middel van hogedrukreiniger? Op het gebied van professionele hogedrukreiniging in heel Nederland is CSU uw ideale partner. In een vrijblijvend gesprek kunt u aangeven wat u onder hoge druk wilt laten reinigen, dan gaan wij voor u aan de slag. Of vraag een offerte op maat aan.

dry-food-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.