Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Harderwijk

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf in Harderwijk dat scherp is op dienstverlening? CSU is in dat geval je ideale schoonmaakpartner. Daadkrachtig en doeltreffend gaat ons schoonmaakbedrijf in Harderwijk te werk om jouw bedrijf goed schoon te houden. Wij luisteren aandachtig naar jou behoefte en vragen net zo lang door totdat voor iedereen helder is wat voor de schoonmaak noodzakelijk is. Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie.

Schoonmaakbedrijf Harderwijk met brede kennis en ervaring

Al meer dan 50 jaar is CSU dé nummer 1 schoonmaak dienstverlener van Nederland. Binnen uiteenlopende sectoren zijn onze schoonmakers werkzaam om bedrijven, overheden, instellingen en organisaties schoon te maken. Van scholen tot zorginstellingen, van het mkb-bedrijf tot hotels, ons opgeleide en ervaren personeel verzorgt de reiniging aan de hand van de verplichte regels en protocollen. Ons schoonmaakbedrijf in Harderwijk ontzorgt jou met klantgericht en professioneel maatwerk tegen scherpe tarieven. Daarom kiezen steeds meer organisaties voor CSU’s zorgvuldige schoonmaakactiviteiten.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Harderwijk alleen

Naast onze reguliere schoonmaakdiensten biedt ons schoonmaakbedrijf in Harderwijk talrijke specialistische diensten aan voor jouw bedrijfspand. Stofzuigen en een natte doek zijn afdoende voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud, maar een vloer heeft bijvoorbeeld na een bepaalde periode een grondige reiniging nodig. Zo kun je bij ons schoonmaakbedrijf in Harderwijk terecht voor:

– dieptereiniging voor de keuken en het sanitair
gevelreiniging
graffitireiniging
glasbewassing

Zo zorg je niet alleen voor een prettige werkomgeving voor jouw medewerkers, maar oogt jouw bedrijfspand stralend en fris voor klanten, cliënten en bezoekers.

Direct een offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf Harderwijk

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf in Harderwijk dat met je meedenkt en werkt met innovatieve schoonmaaktechnieken? CSU neemt graag de reiniging voor jou uit handen. Het liefst gaan wij met jou in overleg om alle mogelijkheden voor de schoonmaak op een rij te zetten. Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

hostess_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Margriet de Koning helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl