Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Twente

Zoek jij een gerenommeerd en ervaren schoonmaakbedrijf in Twente voor de reiniging van je kantoor- of bedrijfspand? CSU is een gerespecteerde naam op het terrein van schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf nemen wij de zorg voor de reiniging uit handen van onze cliënten, zodat zij zich op de kerntaken van hun bedrijf kunnen richten. Of je nu een schoonmaakbedrijf in Hengelo, Almelo, Oldenzaal of Enschede nodig heeft, ons schoonmaakbedrijf in Twente staat voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

Schoonmaakbedrijf Twente levert schoonmaak op maat

Als nummer 1 schoonmaak dienstverlener biedt CSU reiniging van hoge kwaliteit met flexibele werktijden. Continu is ons schoonmaakbedrijf in Twente gericht op innovatie, waardoor wij met de nieuwste en duurzaamste schoonmaakapparatuur en reinigingsmiddelen aan de slag gaan. Aangezien geen bedrijfspand gelijk is en geen ondernemer hetzelfde gaan wij graag met je om tafel zitten om jouw wensen te bespreken. Aan de hand van je behoeften stellen we een schoonmaakplan op maat vast. Hierbij passen we ons volledig aan jouw bedrijfswerkzaamheden aan. Schoonmaken buiten kantoortijden, bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend, is geen enkel probleem.

Schoonmaakbedrijf Twente voor zowel het interieur als exterieur

Naast het tiptop verzorgen van het interieur in je bedrijfspand draaien wij onze hand niet om voor het reinigen van het exterieur van het gebouw. Zo voeren wij naast de standaard schoonmaakwerkzaamheden ook specialistische reiniging uit. Voorbeelden hiervan zijn specialistisch vloeronderhoudglasbewassinggevel– en graffitireinigingdieptereiniging en computerreiniging.

Direct een offerte op maat aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf Twente

Ons schoonmaakbedrijf in Twente maakt onder het motto Scherper, Slimmer, Schoner jouw bedrijfspand stralend schoon. We beschikken niet alleen over vestigingen in Twente, maar zijn actief over heel Nederland. Zo kunnen wij ieder project met beide handen aanpakken. Vraag gelijk een offerte op maat aan voor je schoonmaakkarwei.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Rene Clermonts helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl