Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Frisse scholen

Frisse scholen komen de resultaten en de leerprestaties van de scholieren en studenten ten goede. Bovendien geeft opgeruimde en schone onderzoeks- en onderwijsruimtes de juiste indruk aan leerlingen, hun ouders en bezoekers. Met een positief imago voor de school trek je sneller nieuwe leerlingen aan om op jouw school te komen studeren. CSU verzorgt als nummer 1 facilitair dienstverlener deskundige schoonmaak op scholen door heel Nederland. Informeer meteen naar de mogelijkheden voor frisse scholen en vraag een offerte op maat aan.

Hygiëne voor frisse scholen op maat

Hygiënisch frisse scholen dragen bij aan de creativiteit, verbeteren de gezondheid en verhogen het leervermogen van studenten. De opgeleide schoonmakers van CSU zetten zich dan ook in om de reiniging van de schoolgebouwen grondig uit te voeren. Hierbij volgen ze nauwlettend de richtlijnen en protocollen die gelden binnen het onderwijs. Samen met jou bespreken we de wensen om de reiniging voor frisse scholen zo efficiënt en snel mogelijk uit te voeren. In een schoonmaakplan op maat stellen we de reinigingsmethode en -frequentie vast. De schoonmakers van CSU maken bij de schoonmaak gebruik van de nieuwste reinigingsmethodes en -apparatuur, zodat jij snel en vakkundig van frisse scholen geniet.

Frisse scholen in heel Nederland

Met vestigingen door het hele land gaan de schoonmakers van CSU op iedere plek in Nederland aan de slag om een schone leeromgeving te creëren. Van basisscholen tot universiteiten, van voortgezet onderwijs tot speciaal onderwijs. Bij het reinigen maken onze schoonmakers gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen die het milieu zo weinig mogelijk aantasten. Naast reguliere schoonmaak voert CSU bovendien ook specialistische schoonmaak uit. Voorbeelden hiervan zijn dieptereiniging, dieptereiniging voor sanitair, glasbewassing, computerreiniging, gevelreiniging, specialistisch vloeronderhoud en graffitireiniging. Ook gaan we bevuiling door zand tegen met een zinvolle samenwerking met partners voor inloopmatten.

Direct een offerte aanvragen voor frisse scholen

Zoek jij een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor frisse scholen die alert is, gericht is op innovatie en met je meedenkt? Schakel dan CSU in voor jouw schoollocatie. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

onderwijs-tafels-x (1)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Marjolein Dreef (Branchemanager Onderwijs) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / onderwijs@csu.nl