Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
samen slimmer innoveren co-creatie

Samen met jouw vooruitziende blik, jouw eigenzinnige visie, maar vooral jouw creativiteit veranderen we de wereld. Samen zijn we slimmer.

Samen maken we morgen fijner en gezonder

Alleen samen maken we de wereld om ons heen gelukkiger, gezonder en duurzamer. Want samen hebben we meer inzichten. Samen zijn we creatiever. En slimmer. Daarom inspireren we en nodigen we iedereen uit actief mee te denken. Zodat we samen de facilitaire branche (door)ontwikkelen. En we jou en de mensen om ons heen steeds weer kunnen verrassen.

Dat doen we met behulp van de CSU Innovatie Award, CSU Innovatie Boost, Tell Me More, het CSU Congres en het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie.

CSU Innovatie Award

De CSU Innovatie Award is hét event voor (jonge) ondernemers die impact willen maken. Met ideeën die de facilitaire branche veranderen. Heb jij het beste idee? Dan brengen we samen jouw innovatie in een stroomversnelling. Hoe? Door een investeringsbudget van 10.000 euro, door toegang tot relevante netwerken en een marketingboost. Daarnaast begeleiden we de winnaar professioneel bij de doorontwikkeling. Zodat we jouw idee zo snel mogelijk kunnen toepassen in de praktijk.

CSU Congres Keep in touch

CSU Innovatie Boost

De manier waarop wij jouw werkomgeving schoonmaken en -houden verandert iedere dag. Krapte op de arbeidsmarkt, digitalisering en de focus op duurzaamheid binnen de facilitaire branche maken creativiteit en innovatie nóg belangrijker. Maar ook de ontwikkelingen in jouw wereld, zoals het gebouwgebruik en hybride werken, veranderen ons vak. 

De nieuwste ontwikkelingen bespreken we tijdens het jaarlijks online facility event voor innovatie en inspiratie; onze CSU Innovatie Boost. Zodat jij weet wat er speelt binnen de facilitaire wereld en je weet wat jij kan met de nieuwste innovaties.

CSU Innovatie Boost aftermovie 2024

Tell Me More

Ieder jaar bedenken en ontwikkelen we in de facilitaire branche  ontzettend veel nieuwe producten. Om erachter te komen welke producten écht het verschil kunnen maken op de werkvloer organiseren we ‘Tell Me More’.

Tijdens dit event pitchen leveranciers hun wereldveranderend product. Bezoekers maken kennis met producten en oplossingen die innovatief en snel inzetbaar zijn in hun dagelijkse operatie.

Tell Me More

CSU Congres

Als vernieuwer en gids in de schoonmaakbranche nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen en de vraagstukken van dit moment. Een inspirerende dag waarop je gastvrijheid ervaart. En waarop je ontdekt hoe wij met hospitality als onderdeel van onze schoonmaakdiensten de totaalbeleving overtreffen.

Van jouw als opdrachtgever, van je werknemers én van de bezoekers van jouw locaties. Dat is het jaarlijkse CSU Congres.

Aftermovie CSU Congres 2023 Keep in Touch, hoe blijven we in verbinding

Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie

Inzicht krijgen in de toekomstige trends binnen facilitair Nederland. Op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, de arbeidsmarkt, veiligheid. Dat is wat we met het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie creëren. Voor jou, voor de branche, voor elkaar. Voor een gezonde, veilige en duurzame omgeving voor jouw medewerkers, klanten of gasten. Doe je mee? Daarna ontvang je direct jouw uitkomsten, vergeleken met de antwoorden van andere deelnemers. Interessant voor jou, en waardevol voor ons allemaal. Aan het begin van ieder jaar presenteren we de resultaten in een rapport.

Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2024_Van Facilitair naar Visionair

Innovatie heeft de toekomst

Er gaat geen dag voorbij dat we niet denken aan de wereld van morgen. We zijn iedere dag bezig om morgen fijner en gezonder te maken. Samen. Met jou, collega’s, klanten en creatieve ondernemers.

Neem als voorbeeld de coronapandemie. Onze gezamenlijke ervaringen met hygiëne en schoonmaak in die periode heeft ons nieuwe inzichten gegeven. Dit bracht vernieuwende oplossingen voor veilige en gezonde leer-, werk en recreatieomgevingen. Deze bekijk je hier. Neem de CSU Werkplek Pocket, de gids die in het teken staat van de werkomgeving van de toekomst. Of onze nudging communicatiemiddelen, deze stimuleert jouw werknemers tot veilig gedrag op de werkvloer.

Ook ontwikkeld in co-creatie:

  • BubbleFlush, reinigt het toilet met ultrasone geluidsgolven.
  • Smartcoat, de oplossing voor een slijtvaste vloer voor 4 tot 5 jaar. En dat met maar liefst 47% minder CO₂-uitstoot.
  • No-Touch Blokzeep Dispenser, winnaar van de CSU Innovatie Award 2022 LESSEAU is ontwikkelaar van de eerste automatische blokzeep dispenser met duurzame blokzeep, 100% vrij van (micro)plastics en vegan.
  • Geurbeleving, zorg met een geurvaas direct bij binnenkomst voor een frisse geurbeleving.

CSU contact