Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
specialistische diensten csu glasbewassing gevel vloer

Jouw werk- of leefomgeving en die van de mensen om je heen écht schoonhouden, vraagt zo nu en dan om iets extra’s. Ontdek onze specialistische diensten.

Specialistisch reinigen van A-Z

Grondige vloerreiniging, glasbewassing of het schoonmaken van dakgoten. Omdat we jou zoveel mogelijk willen ontzorgen, hebben we onze specialismes de laatste jaren flink uitgebreid. Ontdek waarmee we jou nog meer van dienst kunnen zijn.

Vloeronderhoud

De uitstraling van een vloer heeft een grote impact op die belangrijke eerste indruk. De vloer verdient daarom extra aandacht, het liefst van een expert. Onze geschoolde medewerkers onderhouden en reinigen alle soorten vloeren met grote zorgvuldigheid. Zij gebruiken CSU Smartcoat, de oplossing voor een slijtvaste vloer voor 4 tot 5 jaar. En dat met maar liefst 47% minder CO₂-uitstoot.

Specialistische dieptereiniging

Iedere ruimte heeft hoekjes die moeilijk schoon te maken en houden zijn. Dit zien we vooral in keukens en sanitaire ruimtes. En dat terwijl hygiëne juist op deze plekken heel belangrijk is. Met een specialistische dieptereiniging verwijderen we al die verstopte vervuiling en controleren we de werking van sanitaire installaties. Overigens diepreinigen we ook tapijt, inloopmatten en meubilair.

schoonmaak overheid csu
cleanrooms-brochure-foto1

Specialistische reiniging en onderhoud buitenkant gebouw

De buitenkant van je gebouw krijgt, bijvoorbeeld door weersinvloeden, veel te verduren. Ook graffiti verandert de uitstraling van je gebouw. Onze specialisten op het gebied van geveltechniek geven jouw buitenmuren weer de uitstraling van de eerste dag. We onderhouden gevels, controleren de dakgoot, brengen een vochtwerende laag aan, vernieuwen het schilder- en voegwerk en lopen garages en parkeerterreinen na. In combinatie met onze groenvoorziening en glasbewassing wordt jouw gebouw (weer) het bekijken waard.

Met onze nanotechniek blijven je metalen, kunststof en aluminium kozijnen bovendien 10 jaar beschermd tegen graffiti en weersinvloeden.

Calamiteitenschoonmaak

Calamiteiten zijn niet te voorspellen, altijd onverwacht en onplezierig. Je kunt op die momenten 24/7 op ons rekenen. Bij brand- of stormschade, wateroverlast of een inbraak bijvoorbeeld. En bij naderende gladheid. Onze gladheidsbestrijding voorkomt ongevallen aan de hand van weerberichten en meteoconsult. Altijd een net terrein, een ijsvrije brandtrap en schone straten.

Bouw- en opleverschoonmaak

De bouw is afgerond, er is nog één stap te gaan: je project opleverklaar maken. De laatste, maar een net zo belangrijke stap. Want het bepaalt de eerste indruk. Nadat onze ervaren specialisten hun werk hebben gedaan, is er niets meer zichtbaar van de gedane (ver)bouwwerkzaamheden. Geen stof en cementsluiers, wel schone ramen.

Specialistische reiniging en onderhoud binnenkant gebouw

Onze mensen zorgen voor een fijne werk- en leefomgeving. Tot in detail. Daar hoort de volledige reiniging van wanden, plafonds, gordijnen, vitrages, zwembad, industriële ventilatie, ICT-werkplekken, onbereikbare plekken en de roltrap bij. Van het verwijderen van kauwgom- en lijmresten tot een duurzame afvalwerking. Onze specialistische schoonmaakmedewerkers helpen jou aan een volledig schone werkomgeving.

Ongediertebestrijding

Een muis, zilvervisjes of mieren in je kantoorpand? Vervelend! De strijd tegen ongedierte kost veel tijd en energie. Onze schoonmaakmedewerkers zijn scherp op hints die wijzen op ongedierte en schakelen zo nodig direct onze ongediertebestrijders in. Zij pakken het probleem aan bij de bron. Zodat het ongedierte definitief uit jouw pand verdwijnt.

Clean rooms

Clean rooms dragen niet voor niets hun naam. Hygiëne is nergens zo belangrijk. Die verantwoordelijkheid voelen we. Onze specialistische teams zorgen dat jouw clean rooms altijd brandschoon en veilig zijn. Van luchtcirculatie tot apparatuur.

Klein technisch onderhoud

Waar gewerkt wordt, gaat wel eens iets kapot. Geen ramp, zolang het maar snel wordt opgelost. Lekkende kranen, kapotte lampen of ander klein technisch onderhoud? Wij – of beter gezegd onze klusjesmannen – lossen het op voordat mensen zich eraan gaan storen.

Dankzij onze ervaring weten we precies wat er nodig is, en vooral wanneer.

CSU contact