Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Drenthe

Schoonmaakbedrijf Drenthe

Bij CSU ben je op het juiste adres als het gaat om een frisse, hygiënische en schone werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat we uitblinken in ons vak. CSU investeert in gedegen opleidingen van de schoonmakers, heldere communicatie naar jou als klant en moderne technologieën voor een efficiënte reiniging. Je wensen hebben hierbij de topprioriteit. In een persoonlijk gesprek met jou stellen we een schoonmaakplan op maat vast. Wil je meer inlichtingen over onze dienstverlening of wil je direct een offerte van onze schoonmaakbedrijven in Drenthe en omstreken? Neem dan nu contact met ons op.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Drenthe

Dankzij jarenlange expertise weet ons schoonmaakbedrijf in Drenthe op een zo optimaal en effectief mogelijke wijze je bedrijfspand schoon te houden. Van horecagelegenheden tot het MKB, van overheidsinstellingen tot scholen; dagelijks verzorgen duizenden schoonmakers van CSU de ideale schoonmaak in heel Nederland. Aangezien iedere plek om een andere vorm van reiniging vraagt, bepalen we in samenspraak met jou hoe de schoonmaak eruit moet zien. Hierbij stellen we de wijze en de schoonmaakfrequentie vast. CSU is ook je schoonmaak specialist bij specifieke vormen van schoonmaak. Zo zijn onze schoonmakers gespecialiseerd in graffiti- en gevelreiniging, glasbewassing, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud en dieptereiniging. Vraag nu meer informatie aan over onze schoonmaakservice.

Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf in Drenthe dat vakmanschap levert tegen een scherpe prijs. Dat jouw bedrijf ontzorgt, zodat jij je op de kerntaken van het ondernemen kan richten. Dat naar je persoonlijke wensen luistert én doorvraagt, zodat het schoonmaakbedrijf precies aan je verwachtingen voldoet. Dat daarnaast voldoet aan de CO2 prestatieladder, waardoor ons bedrijf past bij je MVO beleid. CSU is in dat geval jouw perfecte partner als schoonmaakbedrijf in Drenthe. Wij gaan graag met je in gesprek over je persoonlijke voorkeuren. Vraag direct een gesprek aan en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

schoonmaak-leisure-bungalow

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl