Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Lelystad

Een hygiënisch frisse werkomgeving draagt bij aan maximaal werkgeluk, minder ziekteverzuim en een optimale productiviteit onder jouw medewerkers. Verder zorgt een schone werkomgeving voor een positief visitekaartje bij klanten die over de vloer komen. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Lelystad voor een uitvoerige schoonmaak van jouw bedrijfspand? CSU is al jarenlang de nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500). Iedere dag zijn duizenden schoonmakers van CSU aan het werk om talrijke bedrijven schoon te maken. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Lelystad

Met onze expertise binnen de schoonmaakbranche leveren wij onze diensten in talrijke sectoren. Voorbeelden zijn scholen, overheidsinstanties, zorginstellingen en het mkb-bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor het reguliere schoonmaakonderhoud, maar ook voor specialistische reiniging waaronder:

glasbewassing
specialistisch vloeronderhoud
– computerreiniging
dieptereiniging
gevelreiniging
graffitireiniging

Jij geeft aan wat jouw wensen zijn, en wij zorgen dat het project zo optimaal mogelijk aangepakt wordt.

Schoonmaakbedrijf in Lelystad levert schoonmaak op maat

De wensen van jou als klant staan centraal bij ons schoonmaakbedrijf in Lelystad. Wij werken alert, houden korte lijnen met jou over de schoonmaak en zijn gericht op de nieuwste technologieën, om zo snel en efficiënt mogelijk bij jou schoon te maken. Daarnaast kiezen wij voor biologische en duurzame schoonmaakmiddelen en verantwoorde technieken die bijdragen aan een beter milieu.

Vraag direct een offerte op maat aan

Vraag jij jezelf af wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ons schoonmaakbedrijf in Lelystad komt graag bij jou langs om jouw wensen te bespreken. Vervolgens presenteren we aan de hand van jouw verwachtingen een schoonmaakplan op maat. Vraag nu een gepersonaliseerde offerte aan via onze website en ontvang passend advies voor jouw situatie.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.