Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Trends in de schoonmaakbranche

Er is schoonmaken en er is schoonmaken. CSU werkt altijd op een innovatieve manier met een persoonlijke aanpak en zonder de behoefte van de klant uit het oog te verliezen. Zoek jij voor jouw organisatie een facilitair leider op het gebied van vooruitstrevendheid binnen de schoonmaakbranche? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk advies.

Trends en ontwikkelingen schoonmaakbranche 2023

Wij houden de trends en ontwikkelingen binnen de schoonmaakbranche nauwlettend in de gaten. Hierbij letten we vooral op hospitality, duurzaamheid en beleving. Dit brengen wij graag in kaart door middel van de benchmark. Valt je organisatie zelf binnen de branche van facilitaire dienstverlening, doe dan vooral ook mee aan de benchmark. Het is de manier om jouw positie binnen de facilitaire markt duidelijk te krijgen. Je ziet ook waar jouw innovatieve kansen liggen.

Onze innovatieve aanpak binnen de schoonmaakbranche

CSU heeft een alerte en vooruitstrevende aanpak. We werken alleen met maatwerk, omdat iedere organisatie en ieder pand anders is. Hierbij passen we waar nodig de nieuwste technieken binnen de schoonmaakbranche toe. Of het nu gaat om MKB, hotels of zorg- en onderwijsinstellingen. Wij werken met passie aan de dagelijkse schoonmaak, maar ook periodieke schoonmaak zoals dieptereiniging, gevelreiniging en glasbewassing nemen wij indien gewenst in het schoonmaakplan op.

CSU als leider in de schoonmaakbranche – Vraag direct een offerte aan

CSU is Scherper, Slimmer, Schoner, jij ook? Wil je onze innovatieve aanpak inzetten in een schone en frisse werkomgeving? Laat het ons weten en we komen graag bij je langs. Jij bepaalt wat er gedaan moet worden. Wij denken met je mee en bekijken wat ons aandeel kan zijn. Meer weten over de kosten? Neem direct contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (5)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.