Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Haarlemmermeer

Een schone en opgeruimde werk- en leefomgeving is essentieel voor zowel het welzijn van je medewerkers als het uitstralen van professionaliteit naar jouw klanten en gasten. Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Haarlemmermeer, dan staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Een schoonmaakbedrijf in Haarlemmermeer met een breed scala aan diensten

Wij begrijpen dat elke opdrachtgever uniek is en andere behoeften heeft als het gaat om schoonmaakdiensten. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket van mogelijkheden aan om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Onze diensten omvatten: 

Door samenwerking en innovatie te bevorderen, zijn wij in staat om continu onze dienstverlening te optimaliseren en efficiëntere oplossingen te bieden die passen bij jouw behoeften. 

Duurzaamheid staat centraal bij ons schoonmaakbedrijf in Haarlemmermeer 

Wij begrijpen dat duurzaamheid belangrijk is voor onze opdrachtgevers en de maatschappij als geheel. Daarom werken wij aan het verlagen van onze ecologische voetafdruk en het behalen van onze duurzaamheidsdoelstellingen. Zo maken wij actief gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmethoden, zoals Smartcoat, dat 47% minder CO₂-uitstoot produceert in vergelijking met traditionele vloer onderhoudsmethoden. Ook vinden wij het belangrijk om onze CO₂-uitstoot te verminderen op het gebied van woon-werkverkeer, afvalverwerking en door het gebruik van energiezuinige apparatuur.

Jouw tevredenheid is onze prioriteit

Ons doel is om oplossingen te bieden die jouw leef- en werkomgeving verbeteren en jouw verwachtingen overtreffen. We zetten ons in om een positieve impact te realiseren op mensen, het milieu en de maatschappij. Wij doen dit door nauw samen te werken met jou en je feedback te gebruiken om onze diensten te verbeteren. Ook stimuleren wij innovatie in de facilitaire sector, bijvoorbeeld door het opzetten van evenementen zoals de CSU Innovatie Award en het CSU Congres. 

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte aan voor een schoonmaakbedrijf in Haarlemmermeer 

Ben je geïnteresseerd in ons schoonmaakbedrijf in Haarlemmermeer en wil je weten wat de kosten zijn voor jouw specifieke situatie? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een persoonlijk advies op maat. Wij bespreken graag jouw wensen en behoeften om een passend schoonmaakplan samen te stellen dat aansluit bij jouw eisen en budget. 

website-hospitality

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.
Bel of mail naar 020 660 2000 / noordwest@csu.nl