Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Friesland

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf in Friesland dat zowel scherp is op zijn schoonmaakdiensten als scherp is op het bewerkstelligen van je doelstellingen. CSU reikt dankzij een jarenlange ervaring binnen de schoonmaakbranche doeltreffende oplossingen aan voor jouw schoonmaakproject. Met een luisterend oor, een vooruitstrevende visie en betrokken maatwerk levert ons schoonmaakbedrijf in Friesland de reiniging waar jij naar streeft. Vraag meteen een persoonlijke offerte aan voor meer informatie.

Een betrouwbaar en transparant schoonmaakbedrijf in Friesland

Als nummer 1 schoonmaak dienstverlener van Nederland staat een zorgvuldige dienstverlening bij ons schoonmaakbedrijf in Friesland centraal. Met klanten en samenwerkingspartners die al jarenlang gebruikmaken van onze diensten zijn wij een betrouwbare schoonmaakpartner voor optimale ondersteuning volgens de afspraken. Samen met jou stellen we een schoonmaakplan op maat op, die wij continu bijstellen om aan je wensen te blijven voldoen. Transparantie en korte lijnen voor een uitstekende communicatie staan bij ons schoonmaakbedrijf in Friesland voorop.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Friesland alleen

Niet alleen voor reguliere reinigingswerkzaamheden schakel jij ons schoonmaakbedrijf in Friesland in. Ook voor specialistische schoonmaaktaken als glasbewassing, periodiek vloeronderhoud, computerreiniging, dieptereiniginggevelreiniging en graffitireiniging staan onze schoonmakers voor je klaar. CSU beschikt bovendien over vestigingen door heel Nederland, zodat wij op iedere locatie de schoonmaakwerkzaamheden kunnen uitvoeren.

Direct een offerte aanvragen bij het schoonmaakbedrijf in Friesland

De schoonmaak van ieder kantoor- of bedrijfspand vraagt om een ander plan van aanpak. Bovendien heb je als ondernemer specifieke wensen over de reiniging van het gebouw. CSU onderzoekt daarom samen met jou hoe wij je het beste van dienst kunnen zijn. Met een flexibele en proactieve houding voegen wij meerwaarde toe, zodat je jouw bedrijfswerkzaamheden maximaal kunt benutten. Ook voor schoonmaakwerkzaamheden buiten kantooruren, zoals ’s avonds of in het weekend, schakel je ons schoonmaakbedrijf in Friesland in. Benieuwd wat de tarieven van het schoonmaakbedrijf in Friesland in jouw situatie zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.

Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl