Home > Sectoren > Zorg

Zorg

Scherp op ontzorging

CSU is uw specialist voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak in de zorg; van wachtkamer tot operatietafel en van huiskamer tot slaapkamer. Of het nu gaat om een ziekenhuis, bloedbank, consultatiebureau, apotheek, verpleeghuis, psychiatrische inrichting of huisartsenpraktijk. Maar onze schoonmaak dienstverlening gaat verder en past zich moeiteloos aan naar de snel veranderende zorgwereld. CSU ontzorgt, spreekt uw taal en is scherp op schoon.

Hygiëne is een vereiste

Hygiëne is in de zorg geen wens, maar een vereiste. Uw werkomgeving moet gegarandeerd 24 uur per dag schoon zijn. Daar is soms ook specialistische reiniging voor nodig. Schoonmaakbedrijf CSU biedt het allemaal. En CSU weet dat naast schoonmaak ook interactie met medewerkers, patiënten en bezoekers een belangrijke rol speelt in de totale beleving van uw zorginstelling. Naast schoonmaakwerkzaamheden biedt CSU zorgaanvullende taken en services zoals:

  • Afwasdienst
  • Beddendienst (ook reinigen en desinfecteren)
  • Linnendienst
  • Logistieke dienst
  • Postkamerdiensten
  • Voedingsdiensten en –assistentie

 
Vraag uw vrijblijvende offerte aan


Branchespecial Zorg: Hoe het Tergooi Ziekenhuis experimenteert

Een ziekenhuis dat experimenteert, hoe klinkt dat? Om de dienstverlening in het Tergooi Ziekenhuis te optimaliseren, werd de afdeling Facilitair ingericht als testgebied. Een living lab. In deze kennissessie laten twee bevlogen experts zien hoe technische én sociale innovaties zorgen voor een schoner, gastvrijer en beter ziekenhuis.


Meer inspiratie voor zorg nodig?

Bekijk dan ook Aanbesteding schoonmaakHygiëne in de zorg of Schoonmaak ziekenhuis.


Verder praten over de mogelijkheden?

Dat kan natuurlijk! Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-30361580 / zorg@csu.nl 

Meer weten over Meta en haar drijfveer voor de zorg? Lees hier het interview van Meta Boelens met Schoonmaak Nederland: "In alles wat ik doe staat ‘de mens en de relatie’ centraal".