Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Gastvrijheid in de zorg

Gastvrijheid in de zorg is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Zorgorganisaties die excelleren in gastvrijheid in de zorg behalen een hogere score als het gaat om de positieve beleving van zowel de zorgbehoevenden als de medewerkers. Als nummer 1 schoonmaak dienstverlener beschikt CSU over een ruime ervaring met gastvrijheid in de zorg. Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

Wat is gastvrijheid in de zorg?

Gastvrijheid is voor velen een vaag begrip, waarbij het meer om een gevoel gaat dat je aan de zorgbehoevenden wilt meegeven. Met gastvrijheid maak jij op een bijzondere manier verbinding met de mensen, waardoor zij erkenning krijgen voor hun individu. Het gaat daarbij om daadwerkelijk contact maken, oogcontact zoeken, groeten met een glimlach en de tijd nemen voor je patiënten. Dit persoonlijk contact en aandacht maken voor de patiënten een wereld van verschil.

Dagschoonmaak en gastvrijheid in de zorg

Een interessante manier om de gastvrijheid in de zorg te vergroten, is door binnen de zorgorganisatie dagschoonmaak te laten plaatsvinden. De dagschoonmaak zorgt namelijk voor meer interactie tussen patiënt en schoonmaker. Dit maakt onder meer het werk leuker voor de schoonmaker en geeft de patiënt een gezellig praatje tussendoor. Bovendien kan de schoonmaker meteen inspelen op de situatie. Wordt er per ongeluk een kop soep omgegooid, dan kan dit direct gereinigd worden.

Gastvrijheid in de zorg met een persoonlijke benadering

Voor de gastvrijheid in een ziekenhuis, verzorgingshuis of andere zorginstelling is het van belang om een persoonlijke benadering te kiezen. CSU adviseert je graag om met een alerte, klantgerichte en innovatieve manier de gastvrijheid in de zorg te verbeteren. Neem vandaag nog contact op via de website voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

schoonmaak-zorg

Contact 

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl