Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Zorginnovatie en technologie

Als zorginstelling ben je altijd bezig met het innoveren en verbeteren van de zorg. Door zorginnovatie en technologie verloopt de zorg sneller, efficiënter en zorgvuldiger. Dat is niet alleen positief voor zorgprofessionals, maar ook voor patiënten voordelig. Als nummer 1 schoonmaak dienstverlener adviseert CSU je graag over de technologische innovatie in de zorg. Vraag meteen een offerte op maat aan voor persoonlijk advies over zorginnovatie en technologie.

Wat is zorginnovatie en technologie?

Met zorginnovatie en technologie proberen zorginstellingen door middel van technologie de preventie, diagnose en behandeling van patiënten te verbeteren. De technologische innovatie kan de zorg ook ondersteunen bij de nazorg of langdurige zorg. Het doel van de technologie binnen de zorgsector is het vergroten van de participatieopties, het begeleiden bij zelfzorg en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Met de zorginnovatie en technologie worden zorgprofessionals ontlast bij hun verantwoordelijkheden of kan de zorg effectief worden veranderd. Innovaties zorgen er bovendien voor dat zorg laagdrempelig en betaalbaar blijft voor iedereen.

CSU biedt ondersteuning bij zorginnovatie en technologie

Niet alleen binnen de zorg vinden continu ontwikkelingen plaats, ook binnen de hygiëne en reiniging brengen technologische veranderingen nieuwe en efficiënte toepassingen met zich mee. CSU wordt geregeld ingeschakeld door uiteenlopende bedrijven om als nummer 1 schoonmaak dienstverlener te ondersteunen om het schoonmaakproces te innoveren. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste technologie en schoonmaakapparatuur, zodat de reiniging zo soepel mogelijk verloopt.

Vraag een offerte aan voor zorginnovatie en technologie

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf dat alert is, klantgericht en met je meedenkt? CSU is in dat geval jouw perfecte schoonmaakpartner. Met vestigingen in heel Nederland helpen wij je bij iedere schoonmaakklus, zowel met de reguliere als specialistische reiniging. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

schoonmaak-zorg

Contact 

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl