Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
Betrokken en persoonlijk jeugdzorg schoonmaak csu

Samen helpen we kinderen en jongeren die een steuntje in de rug verdienen. Door een leefomgeving te creëren die aanmoedigt en inspireert.

Schoonmaak in jeugdzorg

Kinderen en jongeren een veilig thuis bieden. Hun leven (weer) op de rit krijgen. Daar doe jij het voor. Onze mensen kunnen en willen daar een steentje aan bijdragen. Door te zorgen voor een veilige, gezonde en schone leefomgeving. Een omgeving die cliënten niet tegenhoudt, maar juist aanmoedigt en inspireert. Thuis of in een instelling. Hoe? Door onze passie. We maken dagelijks schoon en ondersteunen waar nodig. Samen zetten we ons in voor kinderen en jongeren die dat écht nodig hebben.

Kansen bieden

Als familiebedrijf beseffen we dat we meer kunnen doen dan schoonmaken. We kunnen mensen kansen bieden; iets waar kwetsbare kinderen en jongeren zich écht aan kunnen optrekken. We leren hen hoe ze hun eigen woonomgeving schoon en opgeruimd houden. Maar dat niet alleen; we geven deze groep een unieke inkijk in onze schoonmaakwereld. Ze kunnen bij ons zelfs het schoonmaakvak leren. Is het een match? Dan kijken we naar de mogelijkheden voor een stage of baan. Zo geven we jongeren een toekomst met perspectief.


CSU contact