Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Onderhoud zorginstelling

Een zorginstelling vormt een bijzondere omgeving. Omdat er een kwetsbare groep mensen verblijft, gelden er andere gedrags- en omgangsregels dan in veel andere organisaties. Ondanks alle uitdagingen waar de sector zich voor gesteld ziet, staat één ding centraal: de beste zorg voor de patiënt. Het onderhoud van een zorginstelling vraagt dan ook om een specialistische werkwijze op zowel menselijk als technologisch terrein. CSU beschikt als de nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) over een jarenlange ervaring bij onderhoud in zorginstellingen. Vraag direct meer informatie aan via de website.

Onderhoud binnen jouw zorginstelling op maat

Het onderhoud van een zorginstelling eindigt niet bij de standaard schoonmaak. CSU ontzorgt opdrachtgevers niet alleen bij de reguliere reiniging, maar biedt ook specialistische schoonmaak aan die periodiek moet worden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn glasbewassing, graffiti- en gevelreiniging, computerreiniging en dieptereiniging. Is er ergens een tapijt in de wachtruimte van het ziekenhuis of de woonkamer van een verpleeginstelling? Uiteraard verzorgen wij ook specialistische vloerreiniging.

Zorgvuldig onderhoud in je zorginstelling

CSU weet als geen ander dat er andere richtlijnen en protocollen centraal staan binnen de zorg. Daarom bieden wij specifiek onderhoud voor zorginstellingen aan met enthousiaste schoonmakers die zijn uitgerust met de kennis om het schoonmaak onderhoud in de zorginstelling te kunnen uitvoeren. In het bijzonder houden onze schoonmakers zich aan de strikte vereisten waar het gaat om de bescherming van de patiënt, de zorgmedewerkers en de apparatuur. Alles draait bij het onderhoud in de zorginstelling om een schone en veilige (werk)omgeving.

Vraag een offerte op maat aan

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf voor het onderhoud van jouw zorginstelling die met je meedenkt? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Wij gaan graag metje het gesprek aan om het schoonmaak onderhoud voor jouw zorginstelling te bespreken. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

seo-afbeeldingen

Contact 

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder. 
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl