Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
ouderen zorg schoonmaak met betrokkeheid csu

Een fijne, schone en veilige leefomgeving draagt bij aan het welzijn van ouderen. Wij helpen je hiermee, met een scherp oog voor schoon.

Schoonmaak in ouderenzorg

Een schoon huis is een fijne leefomgeving. Dat is niet anders voor ouderen. Maar een schoon huis is voor hen niet meer zo vanzelfsprekend. Allerlei beperkingen maken het lastig om grondig schoon te maken. Daarom staan onze schoonmaakmedewerkers ouderen bij. Niet alleen met een dweil en stofzuiger, maar ook met een vriendelijke lach en een babbeltje. Zodat ook zij kunnen genieten van een fijn en opgeruimd huis dat bijdraagt aan hun welzijn.

Schoonmaak verzorgingshuis: met het oog op morgen

Niet alleen ouderen verdienen alle aandacht, ook jouw personeel. Zij zetten zich iedere dag 100% in voor het welzijn van cliënten. En dus verdienen zij een werkomgeving die ze niet tegenwerkt, maar juist aanmoedigt en inspireert. Door denkkracht te bundelen en te innoveren maken we hun werk iedere dag efficiënter, effectiever en duurzamer. Met Localogic bijvoorbeeld, een oplossing waarmee je nooit meer misgrijpt op medische hulpmiddelen. Allemaal zodat verzorgenden meer aandacht aan cliënten kunnen besteden.

Meta Boelens Branchemanager Zorg

Verpleeghuis schoonmaak met een persoonlijke aanpak

Naast de verzorgingshuis schoonmaak, leveren wij ook de gewenste verpleeghuis schoonmaak. Bij de schoonmaak in jouw verpleeghuis staat onze klantgerichtheid, service en gastheerschap voorop. Samen met jou pakken we de verpleeghuis schoonmaak op. Met oog voor jouw bewoners en medewerkers. Met vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij. Onze schoonmaakmedewerkers hebben ruime ervaring met verpleeghuis schoonmaak voor uiteenlopende doelgroepen. Van revalidatie tot dementie en van mensen die psychische hulp nodig hebben tot ouderen.

ouderenzorg schoonmaak csu
ouderen zorg branche schoonmaak csu


CSU contact