Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
schoonmaak kinderopvang csu droogloopmat

Op een kinderopvang is een grondige schoonmaak heel belangrijk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat kinderen in een hygiënische omgeving kunnen spelen.

Schoonmaak kinderopvang

Je kind lekker laten spelen in een omgeving waarvan je weet dat het veilig en schoon is. Dat is voor ouders net zo belangrijk als goede begeleiding en aandacht voor het kind. Logisch, omdat op een kinderdagverblijf nu eenmaal vaker ziektekiemen zijn. Dat is niet erg, zolang er maar goed wordt schoongemaakt. Onze schoonmaakmedewerkers beseffen hoe belangrijk hun rol voor kinderen is. Zij zetten zich iedere dag in om kinderen in een schone omgeving op te laten groeien.

Schoonmaken op kinderdagverblijf, ons specialisme

Onze schoonmaakmedewerkers zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van een kinderopvang. Van het reinigen van vloeren tot het verschonen van kinderbedjes, en van de zorg voor schone speelruimtes tot de schoonmaak van sanitair. In combinatie met innovatieve schoonmaak- en hulpmiddelen reinigen zij volgens de officiële protocollen en richtlijnen. Met een lach en een vriendelijke begroeting natuurlijk. Daar worden niet alleen wij en jij, maar ook de kinderen blij van.

Meta Boelens Branchemanager Zorg
CSU maakt schoon bij de kinderopvang
Schoonmaak kinderopvang csu


CSU contact