Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dieptereiniging

Niet iedere ruimte beschikt over makkelijk te bereiken plaatsen. En plaatsen die moeilijk te bereiken zijn, zijn ook moeilijk schoon te maken. Dit is vooral bij keukens en sanitair het geval, en dat zijn nu juist de plaatsen waar extra hygiëne belangrijk is. Dat is de reden om voor dieptereiniging te kiezen. CSU is uw specialist in dieptereiniging voor uw keuken en sanitair, in het ziekenhuis of andere grote ruimtes. Wilt u meer weten over dieptereiniging van de keuken en de kosten, of voor het sanitair? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Dieptereiniging keuken en sanitair

Dieptereiniging voor de keuken wordt door ons met specialistische middelen en methoden aangepakt. Bij dieptereiniging van het sanitair wordt ook de werking van de sanitaire installaties gecontroleerd. Bij onze werkzaamheden volgen we altijd de HACCP-normen. CSU raadt u bij een keuken aan om een jaarlijkse dieptereiniging te laten uitvoeren. Bij een sanitaire ruimte is het aan te bevelen dit twee- tot viermaal per jaar te laten uitvoeren. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Wat kost dieptereiniging?

CSU is meer dan alleen een specialist in dieptereiniging. We verzorgen desgewenst ook graag de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand. Ook voor periodiek onderhoud zoals glasbewassing, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of graffiti- en gevelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. CSU werkt onder andere in de hotelbranche, in het MKB en zorg- en onderwijsinstellingen. Met vestigingen door heel het land, komen wij op iedere locatie voor u schoonmaken. Benieuwd naar de kosten van dieptereiniging? Wij kunnen u adviseren over alle aspecten rond de schoonmaak van uw bedrijf.

Vraag een offerte voor dieptereiniging aan

U bent ongetwijfeld benieuwd wat de kosten van dieptereiniging zijn. CSU biedt alleen maatwerk en dus kunnen we op voorhand geen prijs doorgeven. Graag maken we met u een afspraak. We komen bij u langs, waarbij u bepaalt wat er moet gebeuren en wij geven aan wat onze rol daarin kan zijn. Op basis daarvan ontvangt u een geheel vrijblijvende en persoonlijke offerte.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.