Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dieptereiniging

Niet iedere ruimte beschikt over makkelijk te bereiken plaatsen. En plaatsen die moeilijk te bereiken zijn, zijn ook moeilijk schoon te maken. Dit is vooral bij keukens en sanitair het geval, en dat zijn nu juist de plaatsen waar extra hygiëne belangrijk is. Dat is de reden om voor dieptereiniging te kiezen. CSU is jouw specialist in dieptereiniging voor je keuken en sanitair, in het ziekenhuis of andere grote ruimtes. Wil je meer weten over dieptereiniging van de keuken en de kosten, of voor het sanitair? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Dieptereiniging keuken en sanitair

Dieptereiniging voor de keuken wordt door ons met specialistische middelen en methoden aangepakt. Bij dieptereiniging van het sanitair wordt ook de werking van de sanitaire installaties gecontroleerd. Bij onze werkzaamheden volgen we altijd de HACCP-normen. CSU raadt jou bij een keuken aan om een jaarlijkse dieptereiniging te laten uitvoeren. Bij een sanitaire ruimte is het aan te bevelen dit twee- tot viermaal per jaar te laten uitvoeren. We komen graag bij jou langs om je wensen te bespreken.

Wat kost dieptereiniging?

CSU is meer dan alleen een specialist in dieptereiniging. We verzorgen desgewenst ook graag de dagelijkse schoonmaak van jouw bedrijfspand. Ook voor periodiek onderhoud zoals:

glasbewassing
– computerreiniging
– specialistisch vloeronderhoud
graffitireiniging
gevelreiniging

CSU werkt onder andere in de hotelbranche, in het MKB en zorg- en onderwijsinstellingen. Met vestigingen door heel het land, komen wij op iedere locatie voor jou schoonmaken. Benieuwd naar de kosten van dieptereiniging? Wij kunnen je adviseren over alle aspecten rond de schoonmaak van uw bedrijf.

Vraag een offerte voor dieptereiniging aan

Jij bent ongetwijfeld benieuwd wat de kosten van dieptereiniging zijn. CSU biedt alleen maatwerk en dus kunnen we op voorhand geen prijs doorgeven. Graag maken we met jou een afspraak. We komen bij je langs, waarbij jij bepaalt wat er moet gebeuren en wij geven aan wat onze rol daarin kan zijn. Op basis daarvan ontvang je een geheel vrijblijvende en persoonlijke offerte.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.