Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
Schoonmaak in ziekenhuis - CSU

In een omgeving met kwetsbare mensen is hygiëne éxtra belangrijk. CSU maakt ziekenhuizen schoon met oog voor jouw patiënten.

Schoonmaak ziekenhuizen

De schoonmaak in een ziekenhuis vraagt extra aandacht. Jouw patiënten zijn kwetsbaarder. Hygiëne speelt hier een essentiële rol. Onze mensen beseffen hoe belangrijk zij zijn voor jouw patiënten. Voor een schone kamer en sanitair, voor een vriendelijke lach en uiteraard voor brandschone, medische hulpmiddelen. Zeker in operatiekamers, op de intensive care en in cleanrooms. Onze mensen gaan voor schoon met oog voor jouw patiënten.

Schoonmaak ziekenhuis: schoner en slimmer

Samen werken we aan een veilige omgeving voor jouw patiënten en medewerkers. Door met elkaar te praten, na te denken, maar vooral door dingen te testen. Door pilots te draaien in de praktijk. Met jou, met facilitaire afdelingen en met onze mensen. Iedere dag zoeken we naar antwoorden op de vraagstukken van vandaag en morgen. Zodat iedere dag weer een beetje mooier en beter wordt. Bijvoorbeeld met Hi Five, voor datagedreven schoonmaak, en Localogic.

Meta Boelens Branchemanager Zorg

Localogic

In het ziekenhuis begint alles met schoon. In een bed dat niet is gereinigd kan geen nieuwe patiënt liggen. In een operatiekamer die niet direct specialistisch wordt gereinigd, kan niet worden geopereerd. Met andere woorden: het zorgproces begint bij onze mensen. Zij weten precies waar en wanneer, wat gebruikt kan worden. Belangrijke informatie voor jouw verpleegkundigen en artsen. Want hoe prettig is het om altijd schone hulpmiddelen bij de hand te hebben? Met Localogic bundelen we informatie van onze schoonmaakmedewerkers. Zodat jouw medewerkers tijd en kosten besparen.

professionele schoonmaak zorg branche ziekenhuis csu
zorg branche schoonmaak innovatie localogic csu


CSU contact