Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Glasbewassing: een stralend visitekaartje voor jouw organisatie 

Een schoon en opgeruimd kantoor draagt bij aan optimaal werkgeluk, verhoogt de productiviteit en zorgt voor een uitstekend visitekaartje richting klanten en bezoekers. Glasbewassing speelt hierbij een cruciale rol en wij nemen deze taak graag uit handen. Streeploos ramen wassen is vakmanschap en expertise, zeker bij hoge bedrijfsgebouwen. Bij CSU ben je aan het juiste adres voor glasbewassing van zo’n hoge kwaliteit. Wij combineren jarenlange ervaring met een mensgerichte en innovatieve aanpak om jouw organisatie een representatieve uitstraling te geven. 

Het belang van glasbewassing 

Glasbewassing houdt in dat de ramen van jouw bedrijfspand zowel aan de binnen- als buitenzijde periodiek gereinigd worden. Dit draagt bij aan: 

  • Een frisse en verzorgde uitstraling 
  • De levensduur van de ramen en kozijnen 
  • Het behoud en versterken van jouw merkimago 

Glasbewassing op maat voor jouw organisatie 

Elk bedrijfspand is uniek en elke ondernemer heeft specifieke wensen. De schoonmaakfrequentie van binnen ramen en die van buitenramen kan verschillen. Bij CSU streven we ernaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Daarom komen we graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en een schoonmaakplan op maat te maken. Door een dergelijk plan kunnen wij jouw ramen en kozijnen jarenlang in topconditie houden. 

Onze ervaren schoonmakers en ons glasbewassingssysteem

De professionele en goed opgeleide schoonmakers van CSU maken gebruik van hoogwaardige schoonmaakinstrumenten om de ramen van jouw bedrijfspand te wassen. Indien noodzakelijk worden hoogwerkers en telescoopbewassing ingezet. Als wij glasbewassing op hoogte uitvoeren, nemen we meteen de taak op ons om eventuele gebreken te inspecteren en je hierover te informeren. 

Vraag een offerte aan voor glasbewassing op maat 

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat klantgericht en alert te werk gaat voor de glasbewassing binnen jouw organisatie? Dan is CSU de perfecte schoonmaakpartner voor jou. Vraag direct een offerte op maat aan om inzicht te krijgen in de kosten van glasonderhoud voor jouw organisatie. Samen zorgen we voor een stralend visitekaartje en een optimale beleving voor jou en de mensen om je heen. 
 

Naast glasbewassing zijn er nog tal van andere schoonmaakdiensten die CSU kan bieden voor jouw organisatie. Denk hierbij aan:

 

bouwschoonmaak-x

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.