Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Glasbewassing

Een schoon en opgeruimd kantoor zorgt niet alleen voor optimaal werkgeluk en meer productiviteit, ook geeft u een stralend visitekaartje af aan cliënten, klanten en bezoekers. Glasbewassing behoort niet tot de kerntaken van uw bedrijf. Daarnaast is het streeploos ramen wassen bewerkelijk en vakmanschap, vooral bij hoge bedrijfsgebouwen. CSU beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand een representatieve uitstraling krijgt, en dat op een efficiënte en veilige wijze. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

Laat glasbewassing op maat uitvoeren

Elk bedrijfspand is anders en elke ondernemer heeft andere wensen. Daarnaast is de schoonmaakfrequentie van de binnenramen veelal niet gelijk aan de glasbewassing frequentie aan de buitenzijde. Wij komen daarom graag bij u langs om uw wensen over de glasbewassing te bespreken en vast te leggen in een schoonmaakplan op maat. Zo houden wij uw beglazing en de kozijnen jarenlang in de beste conditie. Als onze schoonmakers de glasbewassing op grote hoogte uitvoeren, onderzoeken we meteen voor u of er eventuele gebreken aanwezig zijn.

Uitgebreide ervaring met glasbewassing van kwaliteit

De enthousiaste en opgeleide schoonmakers van CSU gaan voor u aan de slag om met professionele schoonmaakinstrumenten de glasbewassing uit te voeren van uw bedrijfspand. Indien noodzakelijk zetten wij hoogwerkers of telescoopbewassing in. Onze schoonmakers zijn gecertificeerd en hebben allen een VOG in het bezit. Bij de glasbewassing volgen zij de afgesproken protocollen over veiligheid, kwaliteit en planning. Door de glasbewassing regelmatig te laten uitvoeren, investeert u bovendien in het behoud van de waarde van uw bedrijfspand.

Vraag meteen een offerte aan voor glasbewassing

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de glasbewassing binnen uw bedrijf, dat alert is en klantgericht? Dan is CSU de beste schoonmaakpartner. Vraag meteen een offerte op maat aan voor de kosten van het glasonderhoud in uw onderneming.

bouwschoonmaak-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.