Home > Sectoren > Onderwijs

Onderwijs

Scherp op schoolbeleving

Leerlingen en ouders stellen de totale schoolbeleving centraal bij de schoolkeuze. Daarom wilt u een betaalbare, veilige, schone en gezellige leeromgeving. Met CSU heeft u die zekerheid. Basisscholen, middelbare scholen, hogescholen, ROC’s, universiteiten en andere onderwijsinstellingen kiezen voor onze doelgerichtheid en flexibiliteit. CSU is scherp op schoon en biedt met een excellente operatie het onderwijs de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Minder duur, net zo schoon

Schoolbesturen moeten efficiënter werken, maar hygiëne is belangrijk. CSU adviseert over het efficiënt inrichten van de schoonmaakprocessen. CSU levert maatwerk en gaat flexibel om met wisselingen en planningen. Samen stemmen we werkzaamheden af en nemen we waar nodig de regie. Wij helpen u om te schakelen naar een bedrijfseconomische aanpak en adviseren over het efficiënt inrichten van hun schoonmaakprocessen. Schone scholen behoren ook op efficiente wijze schoon te blijven. Dit kan door het schoonmaken goed in te plannen en af te stemmen op de bezetting van een school. Zonder in te leveren op kwaliteit en gastheerschap! Gastvrije, betrokken en representatieve schoonmaakmedewerkers vormen mede het visitekaartje van uw school. Ze gedragen zich naar de regels van de school.

Net als het onderwijs is CSU continu in beweging. Daarom blijven we innoveren.

We bieden ook aanvullende diensten als conciërgetaken, specialistisch vloeronderhoud en gevelonderhoud.


Vraag uw vrijblijvende offerte aan


Kennissessies

Het hedendaagse onderwijs zet al jarenlang stevig in op innovatie op verschillende vlakken. Marjolein Dreef ging in gesprek met twee experts uit de Onderwijs branche.

Bekijk hier de sessies terug:
- De innovatielessen uit het primair onderwijs (PO)
Leren en innoveren: het schoolvoorbeeld van NHL Stenden (HBO)


Corona heropstartplannen 

We denken graag tijdig met u mee voor het moment dat de eerste versoepelingen van de coronamaatregelen een feit zijn. CSU denkt mee over de mogelijkheden om de dienstverlening voor iedere branche veilig, efficiënt, doelmatig maar vooral toekomstbestendig in te (blijven) richten na versoepeling van de coronamaatregelen. Gezondheid en veiligheid hebben daarbij de hoogste prioriteit. 

CSU ontwikkelde voor het onderwijs een Corona heropstartplan. In dit plan leest u hoe onze dienstverlening op uw locatie weer ingeregeld kan worden ná versoepeling van de coronamaatregelen. Met het heropstartplan helpt CSU u om de schoonmaakdienstverlening weer snel op te starten in uw organisatie zodat uw medewerkers en leerlingen er veilig terecht kunnen. Het plan gaat onder andere in op gewenste wijzigingen in uw of onze dienstverlening, de inzet van materialen en middelen en wat wij van uw organisatie verwachten om veilig te kunnen werken. 

Vraag het heropstartplan aan

 

Meer inspiratie voor onderwijs nodig?

Bekijk dan ook Schoonmaak schoolProtocollen kinderopvang of Eisen kinderdagverblijf


Verder praten over de mogelijkheden?

Dat kan natuurlijk! Onze collega Marjolein Dreef (Branchemanager Onderwijs) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-30331650 / onderwijs@csu.nl 

Met een eigen branchemanager hebben we binnen het onderwijs onze eigen facilitaire kennisdrager. Met ruime ervaring van het facilitair werkveld in verschillende branches, heeft Marjolein Dreef zich toegelegd op het onderwijs. Van basisschool tot universiteit en van aanbesteding tot zaalveger. De branchemanager participeert actief in diverse kenniskringen en adviseert, op basis van brede kennis en ervaring. Zij is jouw en onze sparringpartner voor innovatie, trendontwikkeling en best practices. Met kennis van zaken en op het snijvlak van onderwijs, schoonmaak én de regio.


Download het heropstartplan voor Onderwijs