Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
Minder zandloop in basisscholen scholen en kinderdagverblijven met schoonmaakpartner csu_innovatief_primair onderwijs

Een basisschool waar kinderen in een schone, hygiënische omgeving kunnen leren en ontdekken: daar doen we het voor. Ontdek onze schoonmaakoplossingen.

Schoonmaak basisschool

De basisschool: de plek waar jonge kinderen leren en ontdekken. Waar ze spelen, vriendjes ontmoeten. Samen zorgen we voor een hygiënische en schone omgeving die dat toelaat. Want een schone school draagt bij aan het plezier, de motivatie en de productiviteit van jouw leerlingen en leerkrachten. Dat maakt ons werk zo dankbaar.

Volledig in jouw schoolritme

De schoolkalender is jouw rode draad, en dus ook de onze. Heb je een schoolreisje? Tijd voor een grondige schoonmaak met uitgebreide vloerreiniging op jouw basisschool. Heb je een ouderavond? Dan maken we schoon met extra aandacht. Samen kijken we wat het beste moment is om de leeromgeving van jouw leerlingen zo schoon mogelijk te houden. 

Schoonmaken met lokale toppers

De school is het hart van een wijk, plaats of regio. Logisch dat je ook graag de schoonmaak op scholen lokaal organiseert, met mensen uit de buurt. Mensen die de lokale cultuur niet alleen aanvoelen, maar deze ook kennen. Daarom werk je met een vast contactpersoon en schoonmaakmedewerkers uit de buurt van jouw school. Niet alleen omdat het fijner werken is, ook is onze collega sneller op locatie wanneer dat nodig is.

Marjolein Dreef Branchemanager Onderwijs

Duurzame innovaties

Ons doel is om de wereld beter achter te laten. Dag in, dag uit werken we aan onze duurzaamheidsdoelstellingen. Samen met jou. Hoe ziet dit eruit? Maak in onze CSU Innovatie Boost sessie kennis met mooie toepassingen die direct een bijdrage leveren, maar ook de volgende generatie bewust maken. Bekijk de video.

Duurzame schoonmaak innovaties binnen het Primair Onderwijs

Leren over schoon

Een schone leeromgeving begint bij de leerlingen zelf. Met handen wassen en spullen opruimen. We helpen jouw leerlingen op een innovatieve manier te leren wat hygiëne precies is. Met Seesoap bijvoorbeeld. Zeep die laat zien of je je handen goed wast. Of met een kinderboek dat handen wassen leuk maakt. Maar ook met prins Darin, onze gids die de jongste kinderen leert om hun afval te scheiden, op school en thuis. Dat is leuk én effectief. Zo helpen we jouw leerlingen van jongs af aan duurzaam te handelen.

Marjolein Dreef leest voor op basisschool
Prins darin hulp bij duurzame afvalscheiding voor kinderen en scholen_samen scherp_onderwijs

Hoe wij impact maken op jouw basisschool

 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  Altijd letterlijk dichtbij: met 10 kantoren en een vast contactpersoon in de regio heb je altijd een aanspreekpunt in de buurt.
 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  Van correctief naar preventief vloeronderhoud: dankzij specialistisch vloeronderhoud zijn de vloeren altijd een visitekaartje.
 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  Gedragsbeïnvloeding door de Voting Bin: dé manier om opruimen te stimuleren door een spelelement aan een prullenbak toe te voegen. En Seesoap: zichtbare zeep die het handen wassen.
 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  PSO-trede 2: Wij zijn gecertificeerd op de tweede trede van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en leveren actief een bijdrage aan de werkgelegenheidvoor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. In 2019 bestond ons personeelsbestand uit 1200 medewerkers met een social-return indicatie.

CSU contact