Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
Schoonmaak school voortgezet onderwijs csu

Een school waar leerlingen, docenten en stafmedewerkers het maximale uit zichzelf kunnen halen. Ontdek onze schoonmaakoplossingen.

Schoonmaak voorgezet onderwijs

De perfecte leeromgeving voor jouw leerlingen creëren: dat is waar we ons iedere dag voor inzetten. Schoon is onmisbaar in ieder schoolgebouw. Schoon is veilig. Het zorgt voor rust. Waardoor leerlingen het beste in zichzelf naar boven kunnen halen.

Wanneer het jou uitkomt

In een ideale leeromgeving hoor je geen stofzuigers en word je niet afgeleid door een glazenwasser. Daarom maken we schoon wanneer het jou uitkomt. Is het vakantie? Dan is er tijd voor een grondige schoonmaak. Meer of minder inzet voor en tijdens een open dag? Daar houden we rekening mee. Onze rayon- en districtmanagers werken lokaal en zijn dus altijd dichtbij. Zo zorgen we voor een optimale samenwerking met een vast team. Zij stemmen de schoonmaakactiviteiten af met jouw facilitaire dienst of conciërge. 

Marjolein Dreef Branchemanager Onderwijs

Samen voor een groene wereld

Als innovatief mensenbedrijf beseffen we dat we impact kunnen maken. Onze innovaties kunnen leerlingen aanmoedigen om een gezondere omgeving te creëren. Neem de Voting Bin. Via deze prullenbak laat je jouw mening horen, door je afval in de linker of rechter prullenbak te gooien. Met de Voting Bin is opruimen leuk. Samen met jou gaan we voor een omgeving die inspireert. Elke dag.

Schrobben professionele schoonmaak csu school voortgezet onderwijs csu
Schoonmaak voortgezet onderwijs csu

Hoe wij impact maken op jouw school

 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  Flexibel: onze dienstverlening volgt jouw schoolagenda en vormt de basis van onze werkzaamheden. We geven extra aandacht aan belangrijke momenten voor onze opdrachtgevers in het Onderwijs, zoals glas- en gevelreiniging in de weken voor een Open Dag.
 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  Altijd letterlijk dichtbij: met 10 kantoren en een vast contactpersoon in de regio heb je altijd een aanspreekpunt in de buurt.
 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  Van correctief naar preventief vloeronderhoud: dankzij specialistisch vloeronderhoud zijn de vloeren altijd een visitekaartje.
 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  Gedragsbeïnvloeding door de Voting Bin: dé manier om opruimen te stimuleren door een spelelement aan een prullenbak toe te voegen. En Seesoap: zichtbare zeep die het handen wassen makkelijker, leuker en beter maakt.
 • Vinkje als icoon op csu.nl_donkergroen
  PSO-trede 2: Wij zijn gecertificeerd op de tweede trede van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en leveren actief een bijdrage aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. In 2019 bestond ons personeelsbestand uit 1200 medewerkers met een social-return indicatie.

CSU contact