Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
schoonmaken universiteit csu

Een universiteit waar studenten het maximale uit zichzelf kunnen halen: daar doen we het voor. Ontdek de schoonmaakoplossingen van CSU.

Schoonmaak universiteit

In een omgeving waar concentratie belangrijk is, is schoon een vereiste. Een schone leeromgeving voelt prettig en leidt niet af. Onze mensen beseffen dat. We weten dat we een onmisbare rol spelen in de ontwikkeling van studenten. Samen met jou creëren we de ideale omstandigheden voor jouw studenten om te studeren. Maar wel op een manier die past bij jouw universiteit. Met onze landelijke dekking, opgeleide medewerkers en duurzame aanpak bewegen we makkelijk met jou mee.

Samen werken aan de groene wereld van morgen

De perfecte leeromgeving, die creëren we het liefst duurzamer en effectiever dan vandaag. Daarom zijn we iedere dag op zoek naar innovaties die ons helpen morgen weer een beetje mooier en beter te maken. Samen met jou, docenten, medewerkers en studenten beantwoorden we de vragen van morgen. Met behulp van gastcolleges, hackathons, stages en bedrijfsbezoeken. Want samen zijn we slimmer. Samen werken we aan een groenere en schonere wereld. 

Marjolein Dreef Branchemanager Onderwijs

Een positieve impact

Geen woorden, maar daden. Door krachten te bundelen maakt de facilitaire branche grote stappen. Zo hebben we de schoonmaak van universiteiten zuiniger en effectiever gemaakt dankzij slimme oplossingen. Bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -methoden, verantwoord afvalbeheer, BE Clean voor datagedreven schoonmaak en het dashboard ‘CSU Green Impact’ om de impact van onze werkwijze te meten.

Schoonmaken in scholen
CSU maakt schoon bij universiteiten

Hoe wij impact maken op jouw universiteit

  • CSU Green Impact: Hiermee houden we de impact van iedere keuze in de gaten. Met die kennis kunnen we nieuwe stappen zetten waar het er écht toe doet. Van het gebruik van een wasmachine tot het woon-werkverkeer van onze medewerkers.
  • Visuele arbeidsovereenkomsten: We visualiseren de arbeidsovereenkomsten voor schoonmaakcollega’s zodat deze voor iedere nieuwe medewerker duidelijk en transparant zijn.
  • PSO-trede 2: Wij zijn gecertificeerd op de tweede trede van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en leveren actief een bijdrage aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. In 2019 bestond ons personeelsbestand uit 1200 medewerkers met een social-return indicatie. Met dit ‘kwaliteitsstempel’ helpen we ook onderwijsinstellingen, want ons certificaat draagt bij aan het prestatieniveau van jouw onderwijsinstelling.
  • Student Centraal-programma: Met projecten, hackathons, workshops en lezingen laten we jouw studenten kennismaken met het bedrijfsleven. En ondertussen geven zij ons nieuwe inzichten terug. Een win-win.
Marjolein Dreef Branchemanager Onderwijs
CSU contact