Home > Nieuws > Twee CSU’ers naar halve finale ‘Schoonmaker van het Jaar’-verkiezing

Twee CSU’ers naar halve finale ‘Schoonmaker van het Jaar’-verkiezing

Donderdag 03 September 2015

Vandaag is bekendgemaakt welke kandidaten zijn doorgedrongen tot de halve finale van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing. Na beoordeling door de jury zitten CSU-medewerkers Sultan Donmez (BU Zuid) en Narinder Singh (BU West) bij de halve finalisten.

De jury heeft alle presentaties over de genomineerden uitgebreid bekeken en kwam tot de conclusie: ‘de voordrachten waren hartverwarmend om te lezen. Een bewijs dat schoonmaken echt een vak is en dat er vele toppers in de schoonmaakbranche werken’. Berichtgeving over alle finalisten is binnenkort te lezen op www.servicemanagement.nl

Hoe nu verder? 
Deze maand gaan juryleden in gesprek met alle overgebleven kandidaten, hun leidinggevenden en (eventueel) hun opdrachtgever. Vervolgens komt de jury tot vijf finalisten voor België en vijf finalisten voor Nederland. Uiteindelijk vindt op 18 november de finale plaats. Dan wordt duidelijk wie voor België en wie voor Nederland zich Schoonmaker van het Jaar 2015 mag noemen. Meer informatie: www.goldenserviceawards.nl. 

Vanzelfsprekend hopen wij op een positieve uitslag voor onze twee kandidaten en wensen wij Sultan en Narinder veel succes!

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.