Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU neemt schoonmaakportefeuille over van MKB Schoon!

CSU neemt schoonmaakportefeuille over van MKB Schoon!

Uden/Houten, 14 maart 2024Schoonmaakbedrijf CSU heeft per 26 februari de schoonmaakactiviteiten voor circa 230 opdrachtgevers overgenomen van MKB Schoon! uit Houten. 150 medewerkers treden in dienst bij CSU. De overname van deze activiteiten sluit goed aan bij de keuzes van beide partijen.

De verkoop betreft schoonmaakdiensten op ruim 300 werklocaties, in met name de regio’s Utrecht en Krimpenerwaard. De betrokken medewerkers en klanten zijn inmiddels geïnformeerd over de overname.

MKB Schoon! zocht voor de verkoop van haar klantenportefeuille een kwalitatieve en betrouwbare overnamepartner met regionale dekking in Midden en West Nederland. In CSU vonden ze een gerenommeerde en gerespecteerde marktpartij met ruime ervaring in overnametrajecten en met voldoende borging en toekomstperspectief voor medewerkers en klanten.

Veel waarde wordt gehecht aan de juiste overgang van het personeel. Alle circa 150 medewerkers gaan in lijn met de Wet Overgang Van Onderneming (WOVO) geheel over naar CSU. Bij de transitie behouden de werknemers dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten en plichten.

John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur bij CSU:
“Deze overname past goed bij onze strategie. Met onze ruime ervaring met soortgelijke overnametrajecten kunnen we activiteiten met oog voor klant en medewerkers integreren in onze bestaande organisatie. CSU investeert vooruitstrevend in digitalisering en innovatie en de persoonlijke benadering heeft de hoogste prioriteit”.