Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Bamboi duurzaam hygiëne papier wint CSU Smart Solution of The Year 2024

CSU nieuwsbericht 1700×400

Als CSU zijn we trotse sponsor van de Smart Solution of the Year Award. Samen met Smart WorkPlace (SWP) reiken wij jaarlijks de CSU Smart Solution of The Year Award uit. Deze award erkent en viert duurzame innovaties die een positieve impact hebben op onze werkomgeving.

Juryvoorzitter Diane van Dijk reikte op dinsdag 16 april 2024 tijdens de Gold Party van de WorkPlace Xperience de award uit aan winnaar Bamboi. Een alternatief voor traditioneel hygiënepapier.

Dit Bamboi hygiënepapier is gemaakt van 100% snelgroeiende, verantwoord geproduceerde bamboe. 100% FSC®-gecertificeerd, vrij van chemicaliën, biologisch afbreekbaar en natuurlijk hypoallergeen. Zelfs na productie en transport heeft het papier een negatieve CO2-uitstoot. Bovendien hebben ze ook een positieve sociale impact op lokale boeren door samenwerkingen voor het oogsten van bamboe.

Juryvoorzitter Diane van Dijk, namens de vakjury: “Als vakjury zijn we diep onder de indruk van het van Bamboi en de vele voordelen die het biedt. We zijn dusdanig gecharmeerd van deze innovatie dat we Bamboi samen met onze partner CWS graag als standaard willen gaan inzetten bij onze klanten. De komende periode gaan we kijken waar dit al mogelijk is.”

Hier lees je meer over deze award. Of lees meer over de innovatie. Wil je ook over op het duurzame hygienepapier van Bamboi? Laat het jouw contactpersoon binnen CSU weten.