Home > Nieuws > Schoonmaak Hotel Heppie van Stichting Vergeten Kind naar CSU

Schoonmaak Hotel Heppie van Stichting Vergeten Kind naar CSU

Donderdag 25 Januari 2018

CSU voegt een bijzondere opdrachtgever aan de klantenlijst toe: Hotel Heppie. De groepsaccommodatie in de bossen van Mierlo is bedoeld voor kinderen die om verschillende redenen niet zomaar vakantie kunnen vieren. Het contract omvat schoonmaak, vloeronderhoud en glasbewassing. CSU rekent daarvoor een aangepast tarief.

Het hotel in natuurgebied ’t Wolfsven in Mierlo omvat slaapkamers, een groepsruimte en een speelgebouw, inclusief skelterbaan, binnenspeeltuin, een theaterzaal en een Cruyff Court. Hotel Heppie is een initiatief van de stichting Het Vergeten Kind. De stichting werkt met 500 vrijwilligers die zich inzetten voor kinderen in een sociaal isolement.

‘Dankbare opdrachtgever’
Voor CSU is Hotel Heppie een dankbare opdrachtgever, zegt districtsmanager Maurice van Meulebrouck. ‘We zijn een schoonmaakbedrijf waar we veel aandacht schenken aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De doelstelling van Hotel Heppie sluit daar naadloos op aan. We willen graag eraan bijdragen dat kinderen hier plezierig vakantie kunnen vieren.’

Over Hotel Heppie
In Nederland groeien ruim 100.000 kinderen onder minder gelukkige omstandigheden op. Het gaat om gezinnen met problemen op het gebied van verslaving, verstandelijke beperkingen, psychische problemen of armoede. Met Hotel Heppie wil de stichting die kinderen een plezierige vakantie bieden. Het hotel is in 2012 gerealiseerd met financiële ondersteuning van de VriendenLoterij en René en Natasja Froger als ambassadeurs.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.