Home > Nieuws > Samenwerking CSU en RET zorgt voor perfecte klantreis

Samenwerking CSU en RET zorgt voor perfecte klantreis

Maandag 07 September 2015

Rotterdams vervoerbedrijf RET en schoonmaakbedrijf CSU sloten recent een overeenkomst voor het schoonmaakonderhoud van 53 metrostations, 10 kantoorgebouwen, 5 remises, bussen, metro’s, trams en 38 personeelswachtkamers. Het contract heeft een looptijd van drie jaar met twee maal een optiejaar.

Het Rotterdamse vervoerbedrijf RET en CSU hebben al 25 jaar een goede relatie Uit onderzoek is gebleken dat RET hoog scoort op reizigerstevredenheid: schoon materieel en een veilig gevoel onderweg.

De keuze van RET om deze overeenkomst te sluiten werd in belangrijke mate bepaald door CSU’s kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening en de aandacht voor zijn medewerkers. De komende jaren ligt de focus op resultaatgerichte schoonmaak en inzet van software die speciaal voor de vervoerssector ontwikkeld is. Onder andere het digitaal aan- en afmelden van voertuigen maakt ons werk de komende jaren overzichtelijker, efficiënter en de reis kwalitatief beter. Daarnaast biedt CSU medewerkers de training ‘Gastheerschap/Hospitality’ om hun klantvriendelijke houding en gedrag te stimuleren. Zij leren bij te dragen aan ‘de perfecte reis’: het bieden van extra service aan reizigers op elk station om zo hun reisbeleving te optimaliseren.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.