Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Samenwerking CSU en Aeon Plaza Hotels verlengd: Maatwerk bieden in dynamische tijden

duurzame samenwerking-csu-aeon hotels

Uden, 27-1-2022 – Aeon Plaza Hotels en CSU zetten hun partnership voort tot tenminste 2023. De hotelketen exploiteert het Dutch Design Hotel Artemis en het legendarische 151 jaar oude hotel Die Port van Cleve, beide gevestigd in de hoofdstad. Juist in deze tijd waarin coronamaatregelen veel vragen van de flexibiliteit van beide organisaties, kiezen Aeon Plaza Hotels en CSU voor een langdurige relatie waarin maatwerk de boventoon voert.

In gesprek blijven

CSU verzorgt de housekeeping in de 256 kamers van het Dutch Design Hotel Artemis, de linnenlogistiek en kamerchecks. Ook in de 122 kamers van het historische hotel Die Port van Cleve zorgen de housekeeping medewerkers van CSU voor de dagelijkse schoonmaak. Dit hotel bestaat uit drie bijzondere monumentale panden die met elkaar verbonden zijn en daardoor variëren alle hotelkamers in grootte en indeling. Het hotel ontving afgelopen jaar het Predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Managing Director van Aeon Plaza Hotels Maikel Stabij: “Deze feestelijke gebeurtenis hadden we graag groots gevierd. Helaas hebben de lockdowns onze mogelijkheden beperkt. Met die realiteit zullen we voorlopig te maken blijven houden en dat heeft ook impact op de samenwerking met onze leveranciers. CSU heeft zich als partner gemanifesteerd door steeds in gesprek te blijven en constructief mee te denken in oplossingen. Het doel is om samen door deze complexe tijd te komen.”

Hollen of stilstaan

De snelle opeenvolging van uiteenlopende coronamaatregelen zorgt voor onzekere tijden, aldus Maikel. “We willen goed voorbereid zijn op alle scenario’s en kunnen opschalen op het moment dat zakelijke gasten en toeristen van onze faciliteiten gebruik willen maken. Tegelijkertijd is het voor ons belangrijk om de kosten in de hand te houden wanneer we slechts op geringe capaciteit draaien. Maatwerk is het sleutelwoord en CSU neemt daarin geregeld het initiatief. Dat waardeer ik.” Robert Goudappel, Branchedirecteur Hotels & Leisure bij CSU, erkent de ernst van de situatie. Robert: “Het is in de hotelbranche vaak hollen of stilstaan. Maar de afgelopen periode heeft het uiterste gevraagd van hoteliers en iedereen in de keten. Juist in deze tijden gaat het om partnership en daarom zijn we extra trots op het feit dat we onze samenwerking recentelijk hebben verlengd.”

Visitekaartje

Ondanks de lastige omstandigheden is Maikel verheugd met het predicaat Hofleverancier voor hotel Die Port van Cleve. Om dit predicaat te mogen ontvangen, moeten bestuurders van onbesproken gedrag zijn. Dit geldt uiteraard ook voor de leveranciers waarmee het hotel werkt. Maikel: “Complimenten aan de housekeeping medewerkers van CSU die zich altijd voor 200% inzetten, lockdown of niet. Zowel CSU als wijzelf investeren bewust in de kwaliteit van schoonmaak, gastencontacten en de collegialiteit op de werkvloer. Onze housekeeping medewerkers zijn en blijven ons visitekaartje.”

Over Aeon Plaza Hotels

Aeon Plaza Hotels biedt gastvrijheid in een bijzondere ambiance. Dutch Design Hotel Artemis staat voor luxe, kunst, design, mode, moderne stijl en comfort. Hotel Die Port van Cleve staat voor Nederlandse geschiedenis, cultuur en klassieke stijl. De onderneming durft out-of-the-box te denken en ontwikkelt spannende thema’s die passen bij de locatie, het tijdsbestek en de gasten. Ondernemen op de werkvloer is onze kracht. Zowel op kantoor als op de werkvloer werkt iedereen mee om de belofte van Aeon Plaza Hotels waar te maken: ‘Best memories start here’.