Home > Nieuws > Onderwijsinstelling De Rooi Pannen kiest voor schoonmaakbedrijf CSU

Onderwijsinstelling De Rooi Pannen kiest voor schoonmaakbedrijf CSU

Maandag 02 Februari 2015

Na een Europese aanbesteding kiest onderwijsinstelling De Rooi Pannen voor schoonmaakbedrijf CSU. Vooral de visie van CSU op gastheerschap in het onderwijs bleek van doorslaggevend belang. Het contract is gestart op 1 januari jl. en heeft een looptijd van één jaar met vier optiejaren.

 Vanuit locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda is De Rooi Pannen verantwoordelijk voor MBO- en VMBO-opleidingen gericht op handel, horeca, toerisme/recreatie, vormgeving en marketing/evenementen. In 2015 zijn er ruim 8.500 leerlingen aangemeld. CSU maakt de locatie Eindhoven schoon volgens een resultaatgericht contract. In nauw overleg met de opdrachtgever is gekozen voor dagschoonmaak, passend bij de visie van CSU om de schoonmaker zichtbaarder te maken.

Hospitality in onderwijsbranche
CSU en De Rooi Pannen vonden elkaar vooral op het gebied van hospitality. 'De onderwijsbranche roept steeds vaker om gastheerschap', vertelt directeur Ward Kolman van CSU. 'De sector vraagt om vriendelijke, betrokken schoonmakers die weten wat er speelt binnen hun werkomgeving. Onze ervaring in hospitality hebben we effectief vertaald naar het onderwijs.'

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.