Home > Nieuws > Maastricht Aachen Airport kiest opnieuw voor CSU

Maastricht Aachen Airport kiest opnieuw voor CSU

Donderdag 17 Oktober 2019

CSU is na een tenderproces wederom de schoonmaakpartner van Maastricht Aachen Airport (MAA). De luchthaven koos voor CSU vanwege de resultaatgerichte schoonmaak die flexibel inspeelt op de groeiende bezoekersstroom. Behalve voor de schoonmaak van de terminals, kantoren en het buitenterrein is er in de nieuwe samenwerkingsovereenkomst ook veel aandacht voor gastgerichtheid.

Maatwerkplan voor MAA
De luchthaven even ten noorden van Maastricht maakt een stevige groei door. Waren er in 2018 nog 29.000 passagiers, in 2020 worden er 45.000 verwacht. Behalve meer reizigers verwelkomt MAA ook meer medewerkers van airlines en touroperators, bezoekers van de horecagelegenheden en shops en personeel van de luchthaven zelf. CSU stelde een maatwerkplan samen om de uitdagingen op het vliegveld aan te pakken. Het plan omvat onder meer flexibele schoonmaakinzet die aansluit op het actuele vliegschema en de bijbehorende bezoekersstromen.

Meer dan schoonmaken alleen
Het verhogen van de gastbeleving is ook onderdeel van het maatwerkplan. CSU ziet de toenemende behoefte aan hospitality als een mooie kans voor MAA. “De luchthaven en CSU werken sinds 1997 samen. Met de toename van zowel de vrachtcharters als de groei van passagiers is het tijd voor de volgende stap”, licht Districtsmanager Ronald Cransveld toe. “We gaan verder dan schoonmaken alleen, want gastbeleving wordt steeds belangrijker. Wij willen, door onze werkzaamheden, bijdragen aan de beleving van bezoeker en passagier.” Om de schoonmaakmedewerkers op de luchthaven hierin te ondersteunen, voert CSU een zelfontwikkeld trainingsprogramma uit. In andere branches waarin CSU actief is, zoals de onderwijs- en zorgsector, is dit al een succes.

Vertrouwen in partnerschap
Door de gastgerichtheid die reizigers, bezoekers, personeel en gebouwgebruikers ervaren te blijven meten, houdt CSU grip op de toekomst. Jack Dumoulin, Manager Projects & Infrastructure bij MAA: “Ik kijk tevreden terug op de afgelopen samenwerking en heb vertrouwen in deze volgende stap in het partnerschap met CSU. De schoonmaakmedewerkers zijn daarbij erg belangrijk, zij dragen hun steentje bij in het kader van beleving.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.