Home > Nieuws > Kaboom Hotel Maastricht overtuigd van kennis en kunde CSU Albatros

Kaboom Hotel Maastricht overtuigd van kennis en kunde CSU Albatros

Maandag 29 Juni 2015

Kaboom Hotel in Maastricht gaat een meerjarige samenwerking aan met CSU Albatros voor de complete schoonmaakdienstverlening.

Kaboom Hotel in Maastricht is een uitbreiding van de hotels van La Bergère Group (LBG). CSU Albatros verzorgt daarvoor al langer de schoonmaakdienstverlening in Townhouse Designhotel Maastricht en Hotel St. Martenslane. LBG ontwikkelt en exploiteert innovatieve hospitalityconcepten. Josine Vendrik, hotel manager bij La Bergère Group: “Wij zochten voor Kaboom Hotel wederom een schoonmaakbedrijf dat scherp is op een squeaky clean hotel. CSU Albatros voldoet hieraan tegen een eerlijke prijs”.

CSU Albatros is al bijna vijftig jaar specialist in het ontzorgen van housekeeping. Medewerkers die excelleren in hospitality en een optimale servicebeleving in de scherpste prijs- kwaliteitverhouding dragen bij aan de hoge standaard van CSU Albatros.


Fotobijschrift
Vlnr: Stijn Feiter, rayonleider CSU Albatros; Robert Goudappel, directeur CSU Albatros; Fernand Drijgers commercieel manager CSU Albatros; Josine Vendrik, hotel manager La Bergère Group; Marjo Kerens, rayonleider CSU Albatros

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.