Home > Nieuws > General manager en directeur werken mee in housekeeping Boshotel Vlodrop

General manager en directeur werken mee in housekeeping Boshotel Vlodrop

Vrijdag 08 November 2013

General Manager Ger Meijers van Kasteel Daelenbroeck en CSU Albatros Directeur Max Snoeren werkten gisteren mee in de housekeeping van Boshotel Vlodrop. Aanleiding voor dit bijzondere initiatief is de CSU MeewerkWeek die dit jaar voor de negende keer wordt georganiseerd. Tijdens de CSU MeewerkWeek werkt kantoorpersoneel, management en directie mee met hun schoonmaakcollega’s. Doel is om waardering en respect te laten blijken en betrokken te blijven bij de werkvloer.

Tientallen hotelkamers zijn door de heren piekfijn in orde gemaakt voor de ontvangst van de gasten. “Erg leerzaam om te ervaren hoe enthousiast en betrokken onze medewerkers zijn. Zij zorgen iedere dag weer voor een optimale beleving van gastvrijheid bij de gasten”, aldus CSU Albatros Directeur Max Snoeren. Ook het hotelmanagement is uitermate tevreden over de hoge kwaliteit en de maximale gasttevredenheid die door de medewerkers van CSU Albatros wordt behaald. Onlangs werd de langdurige samenwerking met Boshotel Vlodrop, Kasteel Daelenbroeck en Hotel Roermond verlengd.

Excellence in Hospitality in de praktijk
Het initiatief werd zowel door de medewerkers als de klant zeer gewaardeerd. General Manager Ger Meijers ervoer hoe de medewerkers housekeeping alles op alles zetten om een zo hoog mogelijke kwaliteit neer te zetten: “Het is mooi om te zien dat iedereen zeer gemotiveerd is en passie voor het vak heeft. Wat opvalt is dat de medewerkers van CSU Albatros niet alleen schoonmaken, maar zich ook verplaatsen in onze gasten. Wat kunnen ze doen om het verblijf van de gasten nog aangenamer te maken?”. CSU Albatros wil ‘Excellence in Hospitality’ leveren. Vanuit deze visie worden alle medewerkers opgeleid in housekeeping en hospitality.

De CSU MeewerkWeek
Door medewerkers mee te laten lopen in de core business van de organisatie, blijven zij betrokken bij het werk en de mensen op de werkvloer. Het initiatief van de CSU MeewerkWeek sluit perfect aan bij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag dat respect voor schoonmakers en hun vak stimuleert. Het is een van de vele concrete initiatieven waarmee CSU invulling geeft aan de uitgangspunten van de Code en zijn voortrekkersrol bij het sociaal en duurzaam inzetbaar houden van mensen.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.