Home > Nieuws > FC Eindhoven verwelkomt CSU als nieuwe businesspartner

FC Eindhoven verwelkomt CSU als nieuwe businesspartner

Maandag 17 Februari 2014

Voetbalclub FC Eindhoven heeft in schoonmaakbedrijf CSU een nieuw sponsor gevonden. Kees Lepelaars, operationeel directeur FC Eindhoven en Rob Meulendijks, statutair directeur CSU ondertekenden onlangs het contract dat beide aan elkaar verbindt tot het einde van het seizoen 2014/2015. Als ´official sponsor´ heeft CSU diverse mogelijkheden voor communicatie en relatiemarketing rondom de wedstrijden.

Lepelaars: “We zijn een warme club met veel potentie in het betaald voetbal. We zijn dan ook trots dat zo’n groot bedrijf als CSU zich als nieuwe businesspartner wil associëren met onze club. Volgens Rob Meulendijks past de Eindhovense club prima bij de kernwaarden van het schoonmaakbedrijf. “We zijn stevig geworteld in Eindhoven en willen graag de binding met de stad en de regio op brede schaal verder verstevigen. De sponsoring van FC Eindhoven past daar uitstekend bij. Het is een ondernemende en ambitieuze club mensen die vol voor succes gaan. Dat past bij onze aanpak en onze 45 jaar ervaring in het ondernemerschap.”

Foto-onderschrift:
Van links naar rechts: Kees Lepelaars, operationeel directeur FC Eindhoven/ Martijn Bakker, commercieel manager FC Eindhoven/ Rob Meulendijks, statutair directeur CSU/ Ward Kolman, businessunit directeur CSU Zuid

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.