Home > Nieuws > Da Vinci College ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Da Vinci College ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Dinsdag 19 November 2013

Het Da Vinci College in Dordrecht heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Da Vinci College vindt verantwoorde inkoop van schoonmaak en de zorg voor de schoonmakers belangrijk. Hiermee erkent en onderschrijft zij de doelen en inhoud van de Code en geeft met de ondertekening een signaal af naar de markt.

Samenwerking Da Vinci College en CSU
Marloes de Vries, lid van het College van Bestuur Da Vinci College: “We gaan nu aan de slag met onze zelfverklaring, hierin leggen we verantwoording af hoe we de Code toepassen. Een belangrijk punt dat hierin zeker wordt meegenomen is dat de CAO-verhogingen, die jaarlijks worden geïndexeerd, niet tot werkdrukverhoging mogen leiden bij het schoonmaakpersoneel.” Ook CSU onderschrijft de doelen en inhoud van de Code, vastgelegd in de zelfverklaring. CSU vindt het belangrijk om de Code in relatie tot de samenwerking met opdrachtgevers te bespreken. Een gezamenlijke aanpak is immers een voorwaarde voor het succes. Da Vinci College en CSU werken al vanaf 2011 samen. CSU verzorgt hier de schoonmaak en de glasbewassing van zeven locaties.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is in 2011 in het leven geroepen en geeft aan hoe alle betrokken marktpartijen kunnen bijdragen aan de verantwoorde inkoop en uitvoering van schoonmaak.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.