Home > Nieuws > CSU’ers Sita Pershad en Guzin Tutucu door naar halve finale ‘Schoonmaker van het Jaar 2018’

CSU’ers Sita Pershad en Guzin Tutucu door naar halve finale ‘Schoonmaker van het Jaar 2018’

Dinsdag 16 Oktober 2018

CSU medewerkers Sita Pershad uit Den Haag en Guzin Tutucu uit Amsterdam zijn beiden door naar de halve finale van deverkiezing ‘Schoonmaker van het Jaar’. De ‘Schoonmaker van het Jaar’-verkiezing is een initiatief van Kimberly-Clark. Samen met Sita en Guzin zijn er nog negen andere schoonmakers in de race voor de titel ‘Schoonmaker van het Jaar’. De finale vindt plaats op 13 december in het Klasse Theater in Tilburg.

Sita Pershad
Al 40 jaar werkt Sita in de schoonmaakbranche en zorgt ze voor een blinkend schoon resultaat. 39 jaar lang werkte ze bij dezelfde opdrachtgever: het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Jarenlang had zij de eer om de Minister afdeling, het paradepaardje binnen het ministerie, te mogen schoonmaken. De eisen daar zijn torenhoog, maar nooit is er een klacht binnengekomen. Sinds vorig jaar werkt ze bij Aegon en ook daar levert zij hoge schoonmaakkwaliteit en is ze bij iedereen een graag geziene gast.
“Zowel klanten als collega’s waarderen haar enorm vanwege haar positieve energie, gezelligheid en de kwaliteit van haar werk. Dag in dag uit.”
 
Joest Kessen - Districtsmanager

Guzin Tutucu
Al vanaf het begin van haar carrière werkt Guzin bij Danone in het WTC Schiphol, waar ze inmiddels onmisbaar is. Ze doet haar werk gepassioneerd en door haar enthousiasme en humor vinden mensen het fijn als ze binnenkomt. Guzin werkt resultaatgericht en zal altijd net dat stapje extra zetten voor een bovengemiddelde schoonmaakkwaliteit.
“Guzin Tutucu is een onmisbaar ingrediënt om de werkomgeving van het hoofdkantoor van Danone schoon en gezond te houden. Dit doet zij vol passie, humor en enthousiasme.”
Jennifer Vlaanderen - Rayonmanager

Een onafhankelijke jury heeft uit een groot aantal inzendingen de 11 Nederlandse en 10 Belgische halve-finalisten gekozen. Zij deden dat door de inzendingen te beoordelen op een aantal criteria waaronder inzet, ervaring, kennis(overdracht) en gastvrijheid. Om te beslissen wie doorgaat naar de finale, gaat de jury de komende tijd bij de kandidaten langs. Een spannende tijd! Rond 1 november is duidelijk of Sita en Guzin tot de finalisten behoren.

Wij wensen Sita en Guzin veel succes en duimen natuurlijk voor een plek in de finale!

 

 

 

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.