Home > Nieuws > CSU'er door naar halve finale 'Schoonmaker van het Jaar'

CSU'er door naar halve finale 'Schoonmaker van het Jaar'

Dinsdag 11 Oktober 2016
CSU medewerker Daniëlle Sprangers is door naar de halve finale van de verkiezing Schoonmaker van het Jaar! De ‘Schoonmaker van het Jaar’-verkiezing is een initiatief van Kimberly-Clark en één van de Golden Service Awards. Een onafhankelijke jury heeft uit een zeer groot aantal inzendingen de 10 halve finalisten gekozen. Zij deden dat door de inzendingen te beoordelingen op onder andere de onderdelen inzet, betrokkenheid, motivatie, opleiding(en), ervaring, kennis(overdracht), vaardigheden, actief op de werkvloer, relatie en communicatie met opdrachtgever en gastvrijheid.
 
Voor de opdrachtgevers van Daniëlle is zij dé ultieme kandidaat voor de titel schoonmaker van het jaar. Hans van Loenen, Warehousemanager BU Ocean Freight bij DB Schenker: “Een schoonmaakmedewerker die zo sociaal en gemotiveerd is, daar hebben we er graag een dozijn van.”
Deze maand komt de jury op werkbezoek en 24 oktober worden de laatste vijf genomineerden bekendgemaakt. De finale vindt plaatst op 1 december, dan wordt duidelijk wie zich Schoonmaker van het Jaar 2016 mag noemen. Wij feliciteren Daniëlle met het behaalde resultaat en hopen natuurlijk dat zij de finale bereikt!
Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.