Home > Nieuws > CSU wint European Cleaning and Hygiene Award

CSU wint European Cleaning and Hygiene Award

Vrijdag 16 November 2018

CSU won donderdag 15 november in Berlijn de finale van de European Cleaning and Hygiene Awards 2018 in de categorie ‘Excellence in Client and Contractor Partnerships’. CSU ontving de prijs voor het innovatieve samenwerkingsmodel de ‘FM Coalitie’ bij Circl, een circulair paviljoen op de Amsterdamse Zuidas.

De door CSU geïntroduceerde FM Coalitie verbindt facilitaire partijen zodat ze op zowel operationeel, tactisch én strategisch niveau effectiever met elkaar samenwerken. Alle facilitaire organisaties werken vanuit hun eigen specialisme, maar met een gedeelde ambitie: een positieve beleving creëren voor de gebouwgebruiker. CSU levert een Facilitair Verbinder die het gezamenlijke resultaat borgt. 

Transparante werkwijze
Diane van Dijk, Directeur Hospitality & National Accounts; “Fantastisch dat dit innovatieve facilitaire samenwerkingsmodel ook Europese erkenning krijgt. De gezamenlijke aanpak met de directie van Circl en de andere facilitaire samenwerkingspartners maakt echt impact en is een voorbeeld voor anderen.''

Merijn van den Bergh, Directeur van Circl: “Circl is een toonaangevende en bijzondere locatie. We geloven in de vergaande transparante werkwijze binnen onze teams. Ik ben erg blij dat de facilitaire prestaties, die we met alle partijen dagelijks neerzetten, op deze wijze in de spotlights komen.”

Hoge betrokkenheid
De kracht van de FM Coalitie is dat het met name om bottom-up communicatie gaat. Schoonmaakmedewerkers weten wat er in het pand gebeurt, worden uitgedaagd en gehoord om goede ideeën te delen en uit te voeren. Dit verhoogt de betrokkenheid en levert plezier in het werk. Begin dit jaar kreeg de sociale kant van de FM Coalitie al nationale erkenning door de winst van de Best Practice Award

Europese Awards
De Europese Awards worden jaarlijks in verschillende categorieën uitgereikt. Vorig jaar won CSU samen met Heijmans de award voor ‘Groundbreaking technological innovation of the year met de slimme sensorenoplossing BeSense.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.