Home > Nieuws > CSU weer veruit grootste opleider schoonmaaksector

CSU weer veruit grootste opleider schoonmaaksector

Vrijdag 06 Maart 2020

In 2019 behaalden 998 schoonmaakmedewerkers bij CSU een basisvakdiploma. Daarmee is CSU voor de zevende keer op rij de grootste opleider in de schoonmaaksector. Dit maakte de RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche) onlangs bekend. “Een goede opleiding zorgt voor betere dienstverlening en voor meer werkgeluk”, aldus Marco Gramser (Directeur HR bij CSU)

Iedereen een basisopleiding
De bijna 1000 diploma’s die CSU in 2019 uitreikte, laten een toename zien van 25% ten opzichte van 2018, toen ontvingen 802 CSU medewerkers een diploma. Marco Gramser ziet de groei van het aantal gediplomeerde schoonmakers bij CSU als het resultaat van consistent beleid. Gramser: “Al jarenlang investeren wij intensief in onze medewerkers. Dankzij hen waarborgen we de continuïteit in onze dienstverlening. We zorgen voor gekwalificeerde en gemotiveerde collega’s die zich welkom voelen, wat hun achtergrond ook is, en die volop doorgroeimogelijkheden hebben. Schoonmaak blijft mensenwerk en is een vak, vakkennis is daarom een van de belangrijkste pijlers. Onze opdrachtgevers zien dat terug in de kwaliteit van de dienstverlening en schoonmakers ervaren meer werkgeluk. Want een schoonmaker die zich gesteund en gewaardeerd voelt, is fitter, energieker en gelukkiger.”

Topopleider en Top Employer
CSU is als schoonmaakbedrijf in de eerste plaats een mensenbedrijf. Behalve de grootste opleider mag CSU zich ook voor de zevende keer op rij ‘Top Employer Nederland’ noemen. De investeringen die CSU doet in opleidingen wegen mee voor het verkrijgen van dit certificaat. Andere beoordelingscriteria zijn duurzame inzetbaarheid van medewerkers, talentmanagement, employee benefits, organisatiecultuur en onboarding.


Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.