Home > Nieuws > CSU sponsort opnieuw ‘Het Geluid’ van Qmusic

CSU sponsort opnieuw ‘Het Geluid’ van Qmusic

Vrijdag 11 Januari 2019

CSU is voor de zesde achtereenvolgende keer sponsor van het Het Geluid van Qmusic. Het populaire radiospel, waarin een scherp gehoor een mooi geldbedrag oplevert, startte begin deze maand. Tijdens de actieperiode van Het Geluid is meerdere keren per dag een radiospot van CSU te horen.

Iedere dag kans op 100.000 euro
De 2,6 miljoen luisteraars van Qmusic krijgen bij Het Geluid elke werkdag, ieder uur tussen 7.00 en 19.00 uur, een geluid te horen. Het startbedrag is dit keer 10.000 euro en elke keer dat het niet geraden wordt, komt daar 100 euro bij. Wie het geluid raadt, wint het bedrag dat Het Geluid op dat moment waard is. In de zogenaamde SuperRonde bij Mattie & Marieke krijgt de kandidaat wanneer hij of zij het goed raadt direct 100.000 euro, ongeacht wat de waarde van Het Geluid op dat moment is.

Iedereen kan dagelijks meespelen door zich aan te melden tijdens de aanmeldminuut. De eerste aanmeldminuut is rond 7:00 uur tijdens de ochtendshow van Mattie & Marieke. Tijdens het programma van Menno Barreveld, tussen 10:00 en 13:00 uur is er nog een aanmeldminuut, op een willekeurig moment.

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.